Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Українська контент-маркетингова агенція отримала світове золото за найкращу серію інфографіки

Українська контент-маркетингова агенція отримала світове золото за найкращу серію інфографіки

Контент-маркетингова агенція Top Lead перемогла у Content Marketing Awards — отримала перше місце у світі в номінації “Дизайн” за інфографічне дослідження про економіку США Unboxing US Economy. 

Що за дослідження? Це курс економіки в одній пдфці. Але курси з економіки зазвичай нудні і від термінів стає погано, а цей курс можна роздивлятись годинами, бо він повністю в інфографіці. 

Навіщо його зробили? Бо економіка — це не лише цифри в бюджеті, а й сума в гаманці кожної людини. В економіці варто розбиратись. Але точно не варто нудитись, намагаючись зрозуміти щось про інфляцію, ВВП та державний борг. От в Top Lead і вирішили розпакувати економіку Америки. 

Але хоч в цій книзі цифри про Америку, вона стане в пригоді і українцям, які хочуть краще зрозуміти, як працює економіка, бо принципи її роботи та основні поняття однакові в усьому світі. 

Що таке Content Marketing Awards? Це найбільше у світі змагання з контент-маркетингу, яке проводить освітня платформа Content Marketing Institute. Цього року в конкурсі брали участь близько 1000 робіт у 80+ категоріях, які покривають різні аспекти роботи з контентом. 

Переглянути список фіналістів та переможців цього року можна за посиланням.

Офіційні постачальники послуг