Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

У травні, ВАЙТЕРРА УКРАЇНА розширила свою мережу внутрішнього складського зберігання, придбавши елеватор у Вінницькій області

У травні, ВАЙТЕРРА УКРАЇНА розширила свою мережу внутрішнього складського зберігання, придбавши елеватор у Вінницькій області

У травні ВАЙТЕРРА УКРАЇНА розширила свою мережу внутрішнього складського зберігання, придбавши елеватор у Вінницькій області. Будучи ключовим учасником глобального постачання продовольства у світі, VITERRA прагне підтримувати українську сільськогосподарську галузь, продовжуючи інвестувати в планування та проекти, які сприяють її довгостроковому зростанню та розвитку.

Пеньківський елеватор має потужність зберігання 26 тис. тонн і може приймати 3 тис. тонн зерна на добу. Він також здатний відвантажити до 54 залізничних вагонів протягом 40 годин.

Кантрі менеджер ВАЙТЕРРА УКРАЇНА Олексій Деркач поділився новиною з колегами у своєму щомісячному листі. «Я хочу подякувати колегам з наших регіональних офісів, а також командам фінансів, юристів, логістики, харчової безпеки та HSE за їх роботу над цим проектом», - додав Олексій.

Придбання цього елеватора спрямоване на збільшення прямих закупівель агропродукції безпосередньо від виробників у регіоні та її відвантаження до глибоководних портів України.

Офіційні постачальники послуг