Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

У передмісті Києва в Крюківщині відкрився новий ресторан McDonald’s

У передмісті Києва в Крюківщині відкрився новий ресторан McDonald’s

Пресреліз, 29.06.2023

29 червня на карті закладів McDonald’s в Україні з’явився ресторан у селі Крюківщина (Київська область) на вул. Богуна Івана, 2. Він розміщений у передмісті столиці на вулиці зі жвавим автомобільним рухом та поруч із житловими комплексами. Завдяки такому розташуванню до закладу зручно завітати мешканцям Крюківщини і жителям сусідніх населених пунктів.

Будівництво закладу було  розпочате ще у 2021 році. Через повномасштабне вторгнення проєкт був відкладений, а з відновленням роботи ресторанів його поновили. Із відкриттям кожного ресторану компанія повертає українцям улюблені страви та звичний сервіс, підтримує місцеві громади та надає більше можливостей для працевлаштування.  Наразі в Україні працює 91 ресторан McDonald’s.

У ресторані – 135 місць для відвідувачів у залі та 106 на терасі. Всередині доступні 10 терміналів самообслуговування. Автомобілісти можуть придбати улюблені страви на МакДрайві з двома лініями в’їзду, де меню представлене на сучасних цифрових панелях. Спершу ресторан працюватиме на видачу страв у закладі, послуга McDelivery стане доступною згодом.

Заклад працюватиме з 08:00 до 21:00 із дотриманням розширених правил безпеки, впроваджених компанією. Ресторани закриваються під час повітряної тривоги і відновлюють роботу орієнтовно через годину після її скасування. Інформація про відкриті і тимчасово закриті заклади оновлюється в режимі реального часу на сайті McDonald’s.

Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів в Україні можна з офіційних джерел інформації компанії McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).


Про McDonald's в Україні

McDonald’s в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. McDonald’s щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. McDonald’s в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Спільно з Фундацією Дім Рональда МакДональда та за активної волонтерської участі працівників компанія підтримувала українців протягом всього минулого року і продовжує підтримувати зараз. Державним лікарням волонтери передали понад 600 приладів сучасного медичного обладнання для лікування мінно-вибухових ран, а постраждалим українським сім'ям збирають і передають продукти першої необхідності.

Cтежте за сторінками McDonald’s в Україні в соцмережах Facebook, Instagram і YouTube.

Контакти для ЗМІ:

Пресслужба McDonald’s

Сніжана Пушкар

+380 50 432 94 53

snizhana.pushkar@ua.mcd.com

Be—it Agency

Юлія Пряникова

+38 097 960 05 96

jpryanykova@be-it.com.ua

Офіційні постачальники послуг