Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

У Буковелі клієнти Vodafone цьогоріч спожили вдвічі більше мобільного інтернету

Vodafone проаналізував зростання користування мобільним інтернетом на українському курорті Буковель. Завдяки збільшенню кількості туристів, зокрема й іноземних, дата трафік оператора Vodafone на курорті Буковель зріс у два рази порівняно з минулим роком.

Обсяг літнього інтернет-трафіку на курорті практично наздогнав кількість спожитого мобільного інтернету у традиційний для Буковелю високий зимовий сезон. Пік користування інтернетом у літньому Буковелі припав на серпень і становив майже 65 Тбайт. Загалом за літній період клієнти Vodafone нагенерили понад 165 Тбайт інтернету. Це у 2, 2 рази більше, ніж було спожито на цих теренах туристами влітку минулого року.

Що ж стосується зимового періоду 2020-21, то найбільша кількість терабайтів на гірськолижному курорті була використана клієнтами Vodafone у січні 2021 р. і перевищила позначку 75 Тбайт. А сумарний трафік зимового сезону сягнув 183 Тбайти, що у півтора рази більше, ніж мобільний трафік взимку минулого року.

Vodafone Україна продовжує інтенсивне будівництво 4G мережі та впровадження нових технологій на мережі, пропонуючи абонентам послуги і сервіси нового рівня. 26 вересня Vodafone спільно з компанією Nokia провели успішне тестування роботи мережі у принципово новий спосіб та встановили новий рекорд швидкості 772 Мбіт/с. Інженери успішно здійснили агрегацію чотирьох несучих частот: LTE1800 20Mhz 4x4 + LTE2100 10Mhz 4x4 + LTE2600 10Mhz 4x4 + LTE900 5Mhz 2x2.

Офіційні постачальники послуг