Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Типові господарські операції в Microsoft Dynamics 365 з точки зору бухгалтерського та податкового обліку

Продовжуємо серію вебінарів «Як українському бізнесу позбутися залежності від російських облікових систем?»,  де спікери  EY, Microsoft, Innoware, на реальних прикладах розвінчують черговий міф щодо безальтернативності російського програмного забезпечення, доводять представникам українських підприємствв, що альтернативні рішення існують, діляться досвідом, як відмова від використання програмного забезпечення країни-агресора може допомогти убезпечити бізнес в поточних реаліях.

Другий вебінар «Типові господарські операції в Microsoft Dynamics 365 з точки зору бухгалтерського та податкового обліку» відбудеться 21 липня 2023 року, об 11.00.

Запрошуємо до участі: бухгалтерів підприємств і організацій, співробітників фінансових підрозділів, які ведуть щоденну облікову діяльність, а також акціонерів, топ-менеджерів, фінансових директорів, ІТ директорів, які бажають отримати системну інформацію про заміну російського програмного забезпечення для обліку та керування бізнесом на альтернативні рішення від компанії Місrosoft.

На вебінарі розглянемо типовий операційний період із життя бухгалтерії/фінансового підрозділу, а саме:

  • внесення до системи щоденних господарських операцій,
  • взаємодію з суміжними підрозділами в процесі внесення та уточнення первинних даних,
  • проведення регламентних операцій щодо закриття періоду,
  • формування необхідного пакету фінансової та податкової звітності тощо.

На вебінаріі ви дізнаєтеся про те, як:

  • функціонують модулі бухгалтерського та податкового обліку у МD 365 Business Central при виконанні найрозповсюдженіших типових облікових операцій,
  • функціонує рішення «IW Кадри та заробітна плата» у МD 365 Business Central, яке покриває необхідні операції типового українського підприємства при розрахунку заробітної плати та кадрового обліку.

Вебінар проводиться українською мовою на платформі Microsoft Teams.

Участь у вебінарі безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Деталі та реєстрація за посиланням.

Чекаємо вас!

EY, Microsoft, Innoware

Офіційні постачальники послуг