Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Центр “Незламні” отримав медичне обладнання на 10 мільйонів гривень від Київстар

Центр “Незламні” отримав медичне обладнання на 10 мільйонів гривень від Київстар

У межах проєкту «Дитяча надія» Центр «Незламні» на базі Першого медоб’єднання Львова отримав від Київстар обладнання вартістю 10 мільйонів грн для лікування дітей з опіками. Також, за підтримки Київстар забезпечено доступ до серверних ліцензій та продуктів Microsoft для повноцінного функціонування ІТ-інфаструктури медичного закладу.

До медичного закладу особисто завітали Каан Терзіоглу, головний виконавчий директор групи VEON, та Огі Фабела, співзасновник і почесний голова Ради директорів VEON. Вони поспілкувались з керівництвом лікарні, лікарями комбустіологами та побачили, як працює щойно передане медобладнання.

«Для VEON і Київстар важливо бути дотичними до змін, які сприяють розвитку медичної системи в Україні. Коли ми почули історії про дітей, котрі отримали опіки, без вагань вирішили, що маємо допомоги. Компанія вже перерахувала 10 мільйонів грн на нове обладнання, допомагає зі зв’язком. Ми плануємо й надалі підтримувати лікарню», говорить Каан Терзіоглу, головний виконавчий директор групи VEON.

Щороку приблизно12 тисяч дітей отримують опіки, а через війну ця кількість зросла. Майже всі мінно-вибухові поранення супроводжуються термічними травмами. Через недостатнє забезпечення лікарень дітей зі складними опіковими травмами наразі змушені відправляти за кордон.

«Оснащення медичних закладів новим обладнанням і створення гідних умов для лікування наших пацієнтів – це безцінна допомога для нас, лікарів. Ми хочемо, аби всі наші діти лікувалися вдома», говорить Олег Самчук, керівник Першого медоб’єднання Львова.

Завдяки виділеним коштам до лікарні передано унікальне ліжко для лікування опіків, наркозно-дихальний апарат, хірургічні інструменти, електрохірургічний апарат та аналізатор для лабораторних досліджень.

«Таке ліжко є унікальним для України. Це обладнання призначене для реабілітації діток з післяопераційними ранами й іншими ушкодженнями шкірних покривів. Нещодавно лікарня отримала ліжко, яке вже використовують, аби допомагти дитині з Одеси, що отримала 60% опіків. Я хочу щиро подякувати Київстару за неоціненну допомогу від імені кожного із наших маленьких пацієнтів та їхніх батьків»,зазначає керівниця Міського центру термічної травми і пластичної хірургії Першого медоб’єднання Львова.

Варто зазначити, що мобільний оператор також забезпечив безперебійним  зв’язком новий реабілітаційний корпус Національного реабілітаційного центру «Незламні» та бомбосховище Лікарні Святого Пантелеймона.

Починаючи з 2021 року Київстар як офіційний партнер Microsoft в Україні надав  медичному закладу понад 850 ліцензій Microsoft Office 365 та забезпечує їх технічну підтримку, навчання персоналу та консультативний супровід.

Нагадаємо, що «Дитяча надія» — це спільна соціальна ініціатива мобільного оператора та благодійної платформи dobro.ua задля допомоги дітям з онкологічними захворюваннями, хворобами серця й опіковими травмами. 100% зібраних коштів спрямовують на закупівлю медичного обладнання до лікарень Києва, Дніпра, Львова, Одеси та Харкова. За час існування проєкту вдалося зібрати понад 27 мільйонів гривень і надати допомогу 66 відділенням. Кожен небайдужий може зробити свій внесок на сайті проєкту.

 

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2023 року обслуговував 24,1 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству і країні долати складнощі військового часу. Від початку повномасштабної війні компанія виділила понад 1,3 млрд грн на підтримку ЗСУ, суспільства, абонентів. Єдиний акціонер Київстару – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем  і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

 

 

Офіційні постачальники послуг