Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Триває міжнародне опитування 2023 Deloitte Global Human Capital Trends. Станьте голосом українського бізнесу

Триває міжнародне опитування 2023 Deloitte Global Human Capital Trends. Станьте голосом українського бізнесу

Триває головне дослідження «Делойт» у сфері людського капіталу – 2023 Deloitte Global Human Capital Trends. Долучайтеся за посиланням – ваш досвід та професійне бачення дозволять глибше проаналізувати наші реалії та окреслити тренди!

У дослідженні беруть участь власники бізнесу, керівники вищої ланки та HR-лідери з усього світу. Його мета – вивчення трендів, які визначатимуть сферу управління персоналом на найближчий рік та в довготривалій перспективі. Які тренди визначатимуть ринок праці? Що треба врахувати, щоб бути попереду?

Про дослідження

2023 Deloitte Global Human Capital Trends – дослідження, спрямоване на вивчення трендів у сфері управління персоналом у 2023 році та в довготривалій перспективі, а також готовності вашої організації до них. Дванадцятий звіт «Делойт» відображатиме не лише динаміку розвитку HR-трендів останніх 12 років, але й прогноз у сфері управління людським капіталом до 2030 року та найважливіші мегатренди, що формують майбутнє ринку праці.

Організаційні деталі

Опитування займе приблизно 20 хвилин вашого часу. Ви можете пройти його українською або будь-якою іншою мовою із зазначених у переліку.
Згідно з політикою «Делойт» ваші відповіді залишаться конфіденційними і жодним чином не будуть безпосередньо пов’язані з вами або вашою організацією.

Переглянути результати 2021 Deloitte Global Human Capital Trends можна за посиланням.

Якщо у вас виникнуть запитання, звертайтеся до Анастасії Бегези, лідерки PR-напряму «Делойт» в Україні.

Офіційні постачальники послуг