Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Тринадцять років поспіль Sayenko Kharenko входить до шорт-листу The Lawyer European Awards

Авторитетне міжнародне видання The Lawyer опублікувало шорт-ліст щорічної премії The Lawyer European Awards 2021. Sayenko Kharenko вже традиційно увійшла до фіналістів у категорії «Юридична фірма року: Україна». Фірма щорічно потрапляє до шорт-листу з 2009 року, відколи Україна вперше увійшла до списку досліджуваних юрисдикцій.

У 2019 році Sayenko Kharenko стала єдиною українською фірмою, яка виграла одразу дві нагороди: «Юридична фірма року» та «Угода року в галузі енергетики та інфраструктури в Європі». Крім того, фірма чотири рази отримувала високу оцінку від The Lawyer – у 2010, 2014, 2018 та 2020 роках.

Щороку The Lawyer European Awards відзначає видатні досягнення лідерів юридичного ринку Європи. На нагороду претендують понад 120 незалежних юридичних фірм із офісами в Європі і глобальних фірм по всьому континенту. Юридичні фірми, внутрішні департаменти та мережі юридичних фірм змагаються за звання кращих у 24 категоріях, що включають регіональні номінації та нагороди.

Онлайн церемонія відбудеться 1 грудня 2021 року о 14:00 GMT. Для перегляду події потрібна реєстрація.

Аби переглянути повний список номінантів, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Офіційні постачальники послуг