Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Топменеджери Київстар поділилися досвідом управління командами зі школярами

24 лютого 2021 року на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта вийшов 3-й модуль курсу «Підприємництво для школярів» – «Команда і управлінські інструменти», у зйомках якого взяли участь Олександр Комаров, президент компанії «Київстар», Зоя Дроншкевич, директорка з корпоративної стратегії мобільного оператора, та Анна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій компанії. Вони розповіли, що таке місія та цінності підприємства, як мотивувати команду, навіщо застосовувати helicopter view у роботі, та як правильно комунікувати із співробітниками.

«Місія Київстар — змінювати Україну та відкривати нові можливості для людей. Саме тому ми підтримали створення курсу з підприємництва для школярів. Ми віримо, що цей освітній серіал допоможе молодому поколінню відкрити для себе світ бізнесу та навчить мріяти сміливо про найбільш амбітні цілі у житті», — розповіла Анна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій Київстар.

Київстар підтримав створення курсу «Підприємництво для школярів», який розробляє Мінцифра та студія онлайн-освіти EdEra. Мета проєкту – допомогти підліткам зрозуміти, як функціонує бізнес, та як створити власну справу від ідеї до реалізації. Курс розрахований на 6 модулів і 36 уроків із залученням найкращих експертів у своїх сферах. У планах передбачається отримання грифу від Міносвіти, що дозволить рекомендувати курс як факультатив до уроків економіки.

Також участь у курсі взяли директорка з маркетингу MEGOGO Валерія Толочина, CEO студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов, маркетинг-директор «Планета Кіно» Толік Козловський, кулінарний експерт, шеф-кухар Євген Клопотенко, CEO, співзасновник компанії NUKA Микита Владикін та інші. Експерткою курсу стала викладачка бізнес-школи «МІМ-Київ», віцепрезидентка компанії «IT-Інтегратор» Надія Омельченко, а ведучим - Віталій Зелений, актор серіалу SIZ, 1+1 video.

Пройти курс «Підприємництво для школярів» можна на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта.

Нагадаємо, Київстар посів другу сходинку в рейтингу Forbes Україна та Work.ua «50 кращих роботодавців України», де отримав 93 із можливих 100 балів. Компанія інвестує у розвиток нових фахівців та пошуку талантів, для цього проводить щорічні власні курси профорієнтації, програми стажування для молоді та людей, які хочуть змінити кваліфікацію або мали перерву в роботі.

Офіційні постачальники послуг