Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Тетяна Тищенко увійшла до складу Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей

2 грудня 2020 р. партнер Астерс Тетяна Тищенко була призначена членом Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Консультаційно-експертна рада  є постійно діючим на громадських засадах дорадчим органом, що бере участь в обговоренні проектів документів, які розробляються та розглядаються Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей.

Тетяна Тищенко активно займається питаннями відкриття ринку азартних ігор та лотерей в Україні та залученням на нього провідних міжнародних компаній. Вона проводить переговори щодо створення ними присутності в Україні, а також спільних підприємств з українськими партнерами у сфері азартних ігор, розміщення наземних казино на базі готелів, а також планування стратегії входження в Україну іноземних операторів. У своїй роботі вона спирається на багаторічний досвід, найкращі міжнародні практики та стандарти грального бізнесу, які існують на ринках Європи, США та Азії.


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2020 відзначає 21 юриста Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг