Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Технологія VoLTE доступна для абонентів передплати Київстар

Київстар розпочав підключення послуги для дзвінків через 4G - Voice-over-LTE абонентів передплати. Компанія прогнозує, що вже в першому кварталі 2023 року понад 2 млн абонентів будуть телефонувати із використанням даної технології.

Київстар буде підключати абонентів передплати поступово. Оператор планує проводити автоматичну активацію послуги. З 2021 року технологія стала доступна для близько 300 тисяч контрактних абонентів. Зараз в  мережі Київстар VoLTE працює для понад 100 моделей смартфонів таких виробників, як: Apple, Samsung, Huawei та XIAOMI.

З урахуванням перших хвиль підключень абонентів передплати можливість користуватись перевагами новітньої технології мають вже майже 500 тисяч абонентів**.

Аби отримати можливість користуватись перевагами технології необхідно переконатись, що:

  • ваш смартфон підтримує VoLTE у мережі Київстар*;
  • у вас USIM-картка, яка підтримує роботу в 4G;
  • ви користуєтесь 4G-інтернетом та знаходитесь в зоні покриття мережі.

Якщо абонент відповідає усім зазначеним вимогам - необхідно дочекатися SMS-підтвердження від оператора про успішну активацію VoLTE за вашим номером.

Нагадаємо, що VoLTE дозволяє абонентам навіть під час дзвінка користуватись швидкісним мобільним інтернетом. Можна одночасно розмовляти та використовувати додатки в смартфоні, або шукати необхідну інформацію в інтернеті, без додаткових списань з рахунку та плати за трафік.

Як, правило користуватись можливостями VoLTE абоненти можуть без додаткових налаштувань, проте в  деяких моделях телефонів  необхідно аби користувач вручну обрав мережу LTE у меню смартфона.  Згідно з оцінками наших користувачів на базі опитувань Customer Satisfaction Index (CSI), технологія VoLTE значно випереджає інші за якістю: 84% абонентів помічають позитивні зміни у користування технологією VoLTE в порівнянні із попередніми.

*З повним переліком смартфонів, для яких доступна ця технологія, можна ознайомитись на сайті.

**Підключення послуги VoLTE для абонентів передплати розпочалось в липні 2022 року.

Офіційні постачальники послуг