Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Task Force увійшла до топ-20 найбільших постачальників лінгвістичних послуг у Східній Європі

Компанія Task Force з гордістю повідомляє про значне просування в рейтингу найбільших постачальників лінгвістичних послуг у Східній Європі, опублікованого  компанією CSA Research у 2024 році. Вперше увійшовши до ТОП-25 у 2022 році, у 2024 році компанія вже у ТОП-20.

У 2023 фінансовому році, компанія Task Force повідомила про збільшення доходу на 76%, що підкреслює її сильну позицію на ринку та зосередженість на задоволенні усіх потреб ключових клієнтів. Це досягнення відображає постійне зростання компанії та збільшення її впливу в галузі лінгвістичних послуг.

"Ми завдячуємо цим успіхом самовідданості нашої команди, професіоналізму наших лінгвістів і довірі наших шановних клієнтів", - зазначила Анастасія Петракова, операційна директорка компанії Task Force. "Разом ми прискорюємо прогрес і прагнемо і надалі надавати найкращі мовні послуги".

"Як компанія з українським корінням та міжнародною присутністю, ми раді бачити інші українські компанії в цьому престижному рейтингу. Молодці!", - зазначила Наталія Горбачевська, Генеральна директорка Task Force.


Про компанію Task Force:

Task Force - міжнародна лінгвістична компанія, що надає послуги бізнесу та міжнародним організаціям з 2011 року. З офісів у Києві, Варшаві та Нью-Йорку компанія пропонує усні та письмові переклади, локалізацію, верстку та дизайн, послуги мультимедіа, засвідчення документів, копірайтинг тощо, більш ніж 200 мовними парами. Task Force має сертифікати ISO 17100 у сфері перекладу та ISO 27001 у сфері інформаційної безпеки.

Про CSA Research:

CSA Research — провідна міжнародна компанія у сфері дослідження світової лінгвістичної галузі. Компанія базується в США. Використовуючи передові методи аналізу даних і комплексні дослідницькі методології, CSA Research надає організаціям можливість приймати обґрунтовані стратегічні рішення у динамічному лінгвістичному середовищі.

Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі подій та новин.

Офіційні постачальники послуг