Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Сталий розвиток агробізнесу є запорукою зміцнення світової продовольчої безпеки – Corteva Agriscience

Сталий розвиток виробництва, впровадження інновацій, які допомагають покращити результати фермерів, та тісна співпраця на рівні держави та приватного бізнесу допоможуть суттєво покращити стан продовольчої безпеки в світі в умовах війни та повоєнної відбудови України. Таку думку почули слухачі під час міжнародної науково-практичної конференції «Інклюзивний розвиток аграрного сектору економіки в контексті світової продовольчої безпеки періоду війни та повоєнної відбудови України», яка відбулася в Києві 23 травня та зібрала близько 350 представників аграрного бізнесу, профільних асоціацій, державних органів та наукових кіл.

Згідно з одинадцятим щорічним звітом про Глобальний індекс продовольчої безпеки (GFSI), розроблений компанією Economist Impact за підтримки Corteva Agriscience, який оцінює стан продовольчих систем у 113 країнах, глобальна продовольча безпека після досягнення свого піку в 2019 році стрімко погіршується. Серед факторів - пандемія COVID-19, політична нестабільність, інфляція, зростання цін на продукти харчування та екстремальні погодні явища у 2022 році. Суттєво вплинула на стан продовольчої безпеки в світі розв’язана росією проти України повномасштабна війна. Особливо це стосується самої України - країна посіла останнє місце в Європейському рейтингу (26 місце з 26) та на глобальній мапі зайняла 65 сходинку серед 113 країн світу.  Ситуацію з продовольчою безпекою в країні суттєво погіршили, зокрема, знищення інфраструктури, зруйновані господарства та виробництвами, зменшення посівних площ через окупацію та заміновані площі, зростання базових продовольчих потреб в найбільш постраждалих регіонах країни.

«Corteva Agriscience в своїй діяльності багато уваги приділяє захисту продовольчої безпеки в усьому світі і продовжує вважати Україну одним з найбільших гравців на світовому ринку сільського господарства, який суттєво впливає на ситуацію із забезпеченням продовольством всіх регіонів. Виконуючи своє призначення – збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутній поколінь – Corteva Agriscience доклала максимум зусиль, щоб підтримати фермерів України протягом всіх місяців повномасштабної війни, і продовжує виробляти в Україні високоякісне насіння бренду Pioneer® та навіть в 16 разів збільшила експорт в інші країни Європи. Компанія залишається тільки з Україною та робить все можливе для активного розвитку аграрного бізнесу та продовольчої безпеки в країні», — заявив керівник бізнесу Corteva Agriscience в Східній Європі Сергій Харін.

Компанія переконана, що відновлення та розвиток сільськогосподарської галузі потребують тісної співпраці на рівні держави та приватного бізнесу і тому тісно співпрацює з Міністерством аграрної політики України. Минулого року партнери уклали спільну декларацію про поглиблення і подальший розвиток співробітництва в інтересах продовольчої безпеки в Україні та світі, де погодили зміцнювати стабільність та розвивати всебічну співпрацю в галузі сільського господарства за рахунок інноваційного розвитку, залучення інвестицій та допомоги аграріям. Corteva надає українським аграріям доступ до найновіших і передових рішень захисту рослин для підвищення продуктивності сільськогосподарського виробництва в Україні відповідно до найвищих світових стандартів і багато уваги приділяє допомозі фермерам та громадам, які постраждали протягом повномасштабної війни. Протягом цього періоду компанія спрямувала на програми підтримки приблизно 2 млн доларів США, що включало в себе безкоштовну роздачу насіння для фермерів, щоб вони мали змогу стартувати посівну кампанію на постраждалих територіях, і фінансування великого переліку локальних благодійних та гуманітарних ініціатив заради постраждалих українців.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2021 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг