Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Спеціальне обладнання з Франції для українських АЕС

INTEGRITES виступила юридичним радником компанії з постачання спеціального обладнання у Франції, яка входить до групи фінської Wärtsilä, з питань продажу устаткування для АЕС у складі ДП «НАЕК „Енергоатом“» на суму 2 млн євро. Юристи фірми побудували стратегію і супроводжували участь клієнта в публічних торгах впродовж двох тендерів та під час процедури прямих переговорів з НАЕК Енергоатом.

Проєкт Wärtsilä з Енергоатомом потребував залучення практик, які спеціалізуються на договірних зобов’язаннях, захисті інтелектуальної власності та публічних закупівлях. Обладнання буде виготовлено, довезено та прийнято згідно зі стандартами ядерного регулювання для безпечного функціонування критичної інфраструктури в Україні.

Угоду було підписано в лютому 2022 року. До команди проєкту, очоленої партнером, к.ю.н. Олегом Загнітком, входили старші юристи Юрій Корчев (банківське і фінансове право) та Дарина Васильєва (захист інтелектуальної власності), а також кілька юристів з практики антимонопольного та конкуренційного права.

Офіційні постачальники послуг