Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

SOC стає членом Американської торговельної палати в Україні

SOC, компанія Day & Zimmermann, стала почесним членом Американської торговельної палати в Україні (AmCham Ukraine), найбільшого представництва Американської Торговельної палати в Європі. Керівники компанії SOC в Україні приєднаються до робочої групи AmCham з критичних ініціатив, життєво важливих для оборони України, Уряду, а також відновлення та модернізації пошкодженої інфраструктури України.

«Ми готові допомагати всім ключовим партнерам, як урядовим, так і неурядовим, співпрацюючи в регіоні, щоб стабілізувати глобальні загрози національній безпеці в усьому світі, допомагаючи Україні в її боротьбі за свободу та відповіді на безглузде російське вторгнення, яке триває», — заявив Дуг Магі, президент SOC. «Ми рішуче віддані місії захищати, відбудовувати та модернізувати Україну разом з урядом США, багатонаціональними та місцевими компаніями, які працюють у регіоні».

«Ми є гордими та офіційними представниками Американської палати в Україні та готові допомогти в забезпеченні: управління та експлуатації на місцях, експлуатації та технічного обслуговування об'єктів, надання гуманітарної допомоги, безпеки інфраструктури, безпеки мобільного зв'язку, кібербезпеки, навчання з мінімізації вибухових загроз; логістичних послуг; витратних матеріалів; та інших критично важливих ресурсів у всьому регіоні», - заявив Майк Дженкінс, старший віцепрезидент SOC.  «У 2022 році SOC офіційно створює стратегічні об'єкти в Україні для підтримки поточних критично важливих потреб місії, оскільки тривала загроза регіональній стабільності, продовольчій безпеці та руйнівні наслідки для цивільного населення України тривають», — додав він.

Команди SOC та D&Z, що входять до складу компанії Day & Zimmermann (D&Z), мають значний досвід роботи у Східній Європі, оскільки вони підтримували та проєктували низку урядових об'єктів США у багатьох країнах Європи, включаючи Україну. Команди підтримували місію національної безпеки США у тисячах проєктів у 165 країнах.


Про Американську торговельну палату в Україні

Будучи найавторитетнішою бізнес-асоціацією в Україні, Американська торговельна палата в Україні створила сильний бренд, якому довіряють в українському політикумі. Команда виступає за поліпшення бізнес-клімату, тісно співпрацюючи з урядами України та США, доносячи спільний голос американських, міжнародних та українських компаній, які інвестували в Україну понад 50 мільярдів доларів і залишаються відданими країні до сьогодні, під час війни.

AmCham Ukraine є філією Американської торговельної палати, яка вже понад 30 років є невіддільною частиною глобальної та європейської мережі.

Будучи найбільшим офісом Американської палати в Європі та невіддільною частиною глобальної та європейської мережі, філія Американської торговельної палати є вибірковою у прийнятті членів, прагнучи просувати найвищі етичні та управлінські стандарти в нашій спільноті.

ПРО SOC

Компанія SOC - досвідчений постачальник підтримки місій, який має репутацію постачальника оперативних та гнучких рішень для підтримки інтересів національної безпеки в небезпечних середовищах. SOC є інтегрованим постачальником рішень для підтримки місій через наші глобальні послуги з безпеки, експлуатації та обслуговування, архітектури та інжинірингу, а також кадрові послуги для уряду США та комерційних клієнтів.  Маючи передові команди, персонал та ланцюги поставок в Україні, компанія SOC готова надати додаткову підтримку в умовах гуманітарної кризи, що розвивається, забезпечуючи комплексні рішення з безпеки, навчання, логістичних послуг, переміщення матеріалів, запасів та критично важливих ресурсів до Східної Європи та по всій її території.

Як надійний постачальник критично важливих рішень для уряду США та комерційних клієнтів, наші відданні спеціалісти займаються забезпеченням гарантій та безпеки, експлуатацією та обслуговуванням об'єктів, архітектурою та інжинірингом, кібербезпекою та інтеграцією технологій, а також кадровими послугами.  Компанія SOC має значний досвід роботи у Східній Європі, проєктуючи та підтримуючи низку урядових установ США в багатьох країнах Європи, включаючи Україну.

Ми працюємо пліч-о-пліч з нашими клієнтами, серед яких Державний департамент, Міністерство енергетики та оборони США, Розвідувальне співтовариство, інші федеральні відомства та неурядові організації, забезпечуючи та допомагаючи створювати безпечне та захищене середовище, в якому наші клієнти можуть виконувати свою роботу якнайкраще.

Офіційні постачальники послуг