Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

SK FinLaw League від Sayenko Kharenko – нова платформа для студентів, що цікавляться фінансовим правом

Sayenko Kharenko анонсує запуск нового проєкту – клубу для студентів SK FinLaw League.

SK FinLaw League – це спільнота, створена для студентів юридичних спеціальностей, які бажають поглиблено вивчати сферу банківського та фінансового права. Це унікальна можливість для тих, хто прагне розширити університетські знання практичним досвідом, дізнатися більше про реальні робочі процеси юридичної фірми та здобути унікальні поради про кар’єру від провідних юристів Sayenko Kharenko.

Відібрані до SK FinLaw League учасники матимуть доступ до ексклюзивних заходів (м. Київ/онлайн), практичних кейсів та навчальних матеріалів, що допоможуть розвивати знання та вміння в області банківських та фінансових правових процесів. Крім того, учасники отримають можливість спілкуватися з однодумцями, створювати нові знайомства та розвивати свої лідерські якості.

Перша зустріч клубу відбудеться через 10 днів – 17 лютого (субота).

Студенти, які бажають приєднатися до SK FinLaw League, можуть подати заявку за посиланням: https://t.me/YurystYuraBot?start=X3VybD0lMkZsaW5rJmRsPWxlYWd1ZQ

Офіційні постачальники послуг