Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

SIM Check: Київстар пропонує бізнесу рішення для запобігання шахрайства

SIM Check - послуга, яка забезпечує додатковий захист від шахрайства фінансовим, банківським організаціям та їх клієнтам.

У доповнення до послуги фінансового скорингу Київстар пропонує мікрофінансовим організаціям (МФО) та банкам перевіряти інформацію про заміну SIM-картки передплаченого зв'язку. За допомогою спеціального програмного забезпечення замовники  можуть отримувати інформацію від Київстар в режимі реального часу. Послуга розроблена в тому числі для захисту власників «фінансових» номерів телефонів. Суть послуги в наступному: фінансові установи, з якими співпрацює Київстар, направляє запит по номерах телефонів, за якими оформлюється онлайн кредит, або проводиться інша фінансова операція. Київстар перевіряє, чи перевипускалась SIM-картка за цим номером телефону, і за який період. Київстар суворо дотримується Законів «Про Персональні дані» та «Про Інформацію» і не передає інформацію про абонентів третім особам. Банк або МФО отримує лише конкретний телеком-показник - факт зміни SIM-картки.

Таким чином, додаючи отриману інформацію про зміну SIM-картки в свої правила або алгоритми, банк або МФО можуть визначити шахрайську операцію і заблокувати її, та зберегти кошти клієнтів.

Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар, коментує: «За допомогою послуги SIM Check фінансові організації проводять додаткову перевірку і точніше оцінюють ризики неповернення коштів, наприклад при оформленні кредиту. Як правило, ми рекомендуємо своїм бізнес-клієнтам комбінувати послугу SIM Check із сервісом кредитного скорингу, щоб знизити фінансові ризики».

Серед переваг послуги SIM Check можна виділити 3 ключових:

  • Додаткова перевірка для більш ефективної боротьби з шахрайством;
  • Додаткова ступінь захисту клієнтів банку і МФО від неправомірних дій;
  • Зниження рівня проблемної заборгованості і негативних відгуків,
  • Вартість сервісу не залежить від типу або розміру бізнесу, а залежить від кількості звернень за даними.

Для того, щоб дізнатися більше про послугу або отримати консультацію, можна заповнити форму за посиланням.

Офіційні постачальники послуг