Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ще більше можливостей у нових тарифах Київстар ТБ

26 травня 2020 року Київстар запускає нові тарифи «Київстар ТБ» та «Все разом». У них збільшено кількість контенту, промо пропозицій та мобільного інтернету.

Лінійка Київстар ТБ оновилась пакетами «Базовий», «Сімейний», «Вигідний», «Преміум HD». Окрім стандартного доступу до телеканалів та відеоконтенту в нових пакетах «Сімейний», «Вигідний», «Преміум HD» передбачений доступ до відеобібліотеки IVI, яка нараховує понад 7 000 фільмів та серіалів. Раніше повний доступ до відеобібліотеки надавався тільки в тарифі «Максимальний HD». Також на тарифи «Базовий», «Сімейний», «Вигідний» додатково діє промо, що на два місяці відкриває доступ до всіх телеканалів. Окрім цього на всі тарифи розповсюджується знижка в 50% на перші три місяці плати за послуги.

Також відтепер базовий пакет Київстар ТБ «Легкий» доступний в усіх тарифах передплаченого та контрактного мобільного зв’язку Київстар. Для того щоб скористатись цією пропозицією, достатньо лише завантажити додаток Київстар ТБ на свій смартфон (доступний в Google Play та App Store).

Двома новими тарифами поповнилась і лінійка Київстар «Все разом». Нагадаємо, що це унікальна пропозиція на телекомринку, коли один оператор надає три послуги – мобільний зв’язок, домашній інтернет та телебачення.

Абонентам «Все разом Базовий+ТБ» відтепер буде доступний безлімітний мобільний інтернет. А для обох нових тарифів «Все разом Базовий+ТБ» та «Все разом Вигідний+ТБ» також діятиме знижка в 50 грн на оплату послуг у місяць підключення, а також двох наступних.

Детальніше ознайомитись із наповненням нових тарифів можна на сайті компанії.

Головними перевагами Київстар ТБ є:

- Понад 150 телеканалів та 10 000+ фільмів і серіалів від провідних українських та міжнародних кіностудій у відеобібліотеці.

- Можливість переглядати контент одразу на 5 пристроях, без додаткової плати (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV або через ТВ-тюнер).

- Функція «Пауза ефіру» та «ТВ-архів» (можливість записувати ефір та переглядати його згодом);

- Нетарифікований трафік при користуванні зі смартфону для абонентів Київстар.

Офіційні постачальники послуг