Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Сезон українських бургерів у McDonald’s: улюблені смаки і допомога тим, хто поруч

Сезон українських бургерів у McDonald’s: улюблені смаки і допомога тим, хто поруч

Пресреліз, 24.08.2023

В сезон українських бургерів в McDonald’s в меню з’явилися бургери «Житній з яловичиною» і «Житній з куркою». Таким чином компанія не тільки повертає улюблені смаки українців, а й допомагає тим, хто поруч, адже вперше в історії українських бургерів частина з продажів буде передана на благодійність.

При купівлі кожного житнього бургера 5 гривень будуть перераховані Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні, і далі спрямовані на гуманітарні програми. В Україні продовжують функціонувати Сімейні кімнати Рональда МакДональда у найбільших дитячих лікарнях, де родини мають змогу відпочити, поїсти і приділити час спілкуванню з дитиною. З початком повномасштабного вторгнення McDonald’s ініціював нові благодійні програми, які втілює Фундація разом із працівниками компанії, які долучилися як волонтери до їхньої реалізації. У цих програмах українським лікарням передали понад 600 пристроїв для оперування і лікування складних ран, а родинам, які опинилися у скруті через воєнні дії, - понад 225 тисяч продуктових наборів, і допомога продовжується. Також Фундація розпочинає збір коштів на будівництво першого Дому Рональда МакДональда в Україні. Планується облаштування 50 кімнат, де сім'ї хворих дітей безоплатно перебуватимуть поруч з малечею, щоб ті мали більше сил для боротьби з хворобою та швидшого одужання.

Придбати українські бургери можна до кінця вересня в усіх закладах і в усіх каналах продажу: в ресторанах на касі й у терміналах, на МакДрайві, через експрес-вікно та з послугою McDelivery. Разом з бургерами McDonald’s повернув до меню довгоочікувані діпи й сирний соус.

Нині в Україні вже працюють понад 90 ресторанів McDonald’s. Компанія продовжує розвиватися, відкривати нові заклади, додавати нові й сезонні пропозиції та підтримувати українців.

Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів в Україні можна з офіційних джерел інформації компанії McDonald’s в Україні: на сайті та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).


Про McDonalds Україна

McDonald’s в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. McDonald’s щорічно входить до переліку 100 найбільших платників податків в Україні, а також до переліку найкращих роботодавців. McDonald’s в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Cлідкуйте за сторінками McDonald’s в Україні в соцмережах Facebook, Instagram і YouTube.

Про “Фундацію Дім Рональда МакДональда в Україні”

“Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні” розпочала роботу 2016 року. Це частина глобальної благодійницької мережі, заснованої 1974 року в США, що працює тепер у 62 країнах світу. Фундація підтримує розвиток сімейно орієнтованої медицини, що передбачає залучення всієї сім’ї до лікування дитини. У всьому світі Фундація Дім Рональда МакДональда створює й підтримує програми, які покращують здоров’я та добробут дітей. З початку повномасштабного вторгнення Фундація зосередилася на допомозі родинам і дитячим лікарням. Докладніше — на rmhc.org.ua, де також кожен може долучитися з грошовим внеском на програми Сімейних кімнат і Продуктових наборів.

Контакти для ЗМІ:

Пресслужба McDonald’s

Сніжана Пушкар

+380 50 432 94 53

snizhana.pushkar@ua.mcd.com

Be—it Agency

Юлія Пряникова

+38 098 30 999 53

jpryanykova@be-it.com.ua

 

Офіційні постачальники послуг