Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Сергій Смірнов відзначений у рейтингу Business Crime Defence — Individuals виданням Who’s Who Legal 2023 року

Sayenko Kharenko з гордістю повідомляє, що партнер Сергій Смірнов був відзначений престижним рейтингом Who’s Who Legal (WWL) 2023 року за видатну експертизу у сфері захисту бізнесу.

Who’s Who Legal — відоме видання, яке славиться своїм незалежним дослідницьким процесом. Експерти WWL відбирають лише найбільш авторитетних професіоналів у різних секторах та галузях права по всьому світу. Цього року до рейтингу увійшли 1196 юристів із 799 фірм у 37 юрисдикціях у сфері захисту бізнесу. Ці юристи відзначилися серед своїх колег завдяки відданому представництву інтересів у кримінальних провадженнях, пов’язаних із їхньою господарською діяльністю.

Таке визнання підтверджує спеціалізацію Сергія у сфері кримінально-правового захисту бізнесу та підкреслює його глибокі знання та досвід у вирішенні складних юридичних проблем у цій галузі. Він постійно демонструє свою відданість наданню юридичних консультацій найвищого рівня, що робить його надійним партнером для клієнтів, які стикаються з різними юридичними питаннями.

Sayenko Kharenko пишається досягненнями Сергія. Це визнання відображає прагнення фірми та всієї команди до досягнення високої ефективності у сфері захисту бізнесу. Включення Сергія до рейтингу Who’s Who Legal 2023 додатково зміцнює наші позиції як провідної юридичної фірми, яка надає виняткову юридичну підтримку нашим клієнтам.

Офіційні постачальники послуг