Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Сергій Бурнус призначений новим керівником офісу Астерс у Лондоні

Астерс рада повідомити про повернення Сергія Бурнуса у команду фірми на посаді керівника офісу у Лондоні. Астерс вдячна Ользі Хорошиловій за її внесок у розвиток фірми.

Сергій Бурнус поєднує юридичні знання та навички представництва зі стратегічною експертизою, якої він набув впродовж багатьох років роботи у численних проектах з юридичного консультування, впровадження регуляторних правил, та проектах з розвитку бізнесу у Великобританії та Україні у сферах банківського та фінансового права, ринків капіталу, M&A, вирішенні спорів, імміграційного права та міжнародної торгівлі.

Сергій володіє значним досвідом надання консультацій фінансовим установам, міжнародним корпораціям, приватним особам, підприємцям та інноваційним стартапам щодо транскордонних проектів.

Сергій Бурнус є випускником Національної юридичної академії України (м. Харків) та здобув диплом магістра з права ЄС (LL.M.) в Університеті Редінга (Великобританія). У 2005-2010 роках він працював в Астерс на посаді юриста практик банківського, фінансового та корпоративного права.

На посаді керівника офісу у Лондоні Сергій зосередить  свою роботу на подальшому розвитку довгострокових відносин Астерс з клієнтами з Лондона та міжнародними юридичними фірмами.

"Від імені керуючого комітету Астерс висловлюю вдячність Ользі Хорошиловій за її відданість та цінний внесок в розвиток фірми на посаді керівника лондонського офісу Астерс. Ми бажаємо Ользі успіхів у її подальшій кар'єрі", – коментує старший партнер Астерс Армен Хачатурян. "Раніше ми вже працювали разом з Сергієм – активним та розумним юристом зі значним досвідом роботи у різних галузях як в Україні, так і у Великобританії. Ми вітаємо його з поверненням до нашої професійної сім'ї. Офіс Астерс в Лондоні має стратегічне значення, адже завдяки йому фірма є набагато ближчою до наших міжнародних клієнтів та юридичних фірм з лондонського Сіті".


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Офіційні постачальники послуг