Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Schneider Electric відкриває доступ до знань та експертизи

Schneider Electric відкриває доступ  до знань та експертизи

Київ, 29 квітня 2020 року – Компанія «Шнейдер Електрік Україна» анонсує відкриття безкоштовної Онлайн Школи https://school.seu.com.ua/ у чотирьох основних напрямках:

Створення Школи є частиною освітньої програми «Шнейдер Електрік Україна», в яку входить також співпраця з вищими учбовими закладами України та відкритий вже у 2018 році Учбово-демонстраційний Центр Innovation Hub у Києві, в якому проводять поглиблене технічне навчання.

Теми відкритих вебінарів охоплюють огляди обладнання, його експлуатацію, функціональні можливості, конструктивні  особливості, програмне забезпечення, особливості проектування, анонси нових продуктів та рішень, поради, досвід та інновації у сфері енергоменеджменту та автоматизації. Мета запуску Школи – надати доступ до знань, як студентам, так і вже успішно працюючим фахівцям, які не припиняють самовдосконалюватись. Онлайн школа є також своєрідною онлайн бібліотекою чи базою знань з продукції та рішень Schneider Electric. Якщо людина не має змоги підключитись до вебінару, в неї завжди є можливість опанувати матеріал на сайті Школи, де зберігаються усі відео записи та презентації.

«Професіоналізм починається зі знань та навичок. Щоб бути фахівцем, треба розвиватись кожен день, а надто у такій сфері, як енергоменеджмент та автоматизація. В Україні ми оперуємо вже 26 років - маємо професійну команду, яка готова підвищити загальний рівень технічної освіти фахівців та підготувати підґрунтя для цифрової трансформації електроенергетичного сектору у майбутньому. Після отримання знань у Школі, за потреби людина може пройти спеціалізований очний курс навчання у Innovation Hub у Києві та отримати сертифікат», - коментує Михайло Бубнов, генеральний директор «Шнейдер Електрік Україна».

Інвестуйте у себе та навчайтесь у професіоналів галузі!

Посилання на Онлайн школу за напрямками:

https://school.seu.com.ua/industry

https://school.seu.com.ua/securepower

https://school.seu.com.ua/powerproducts

https://school.seu.com.ua/home_distribution

Про компанію Schneider Electric

У Schneider Electric ми віримо, що доступ до енергії та  цифрових технологій є невід'ємним правом кожної людини. Ми надаємо усім можливість досягати більшого, витративши менше ресурсів, за допомогою нашої концепції Life Is On, яка є доступною для кожного в будь-якому місці в будь-який час.

Ми надаємо цифрові рішення для забезпечення ефективності та сталого розвитку. Ми інтегруємо кращі світові технології з управління електроенергією, автоматизації в режимі реального часу, програмне забезпечення і послуги в рішення для об'єктів цивільного та житлового будівництва, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми допомагаємо розкривати безмежні можливості відкритої, глобальної інноваційної спільноти, яка поділяє наше прагнення до поліпшення якості життя й підтримує цінності середовища розмаїття, рівних можливостей і самореалізації.

Офіційні постачальники послуг