Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Schneider Electric Україна стала учасником конференції ReBuild Ukraine 2023

Київ, Україна – 20 лютого 2023 р. Schneider Electric, лідер цифрової трансформації в області енергоменеджменту та автоматизації, взяв участь у міжнародній виставці-форумі ReBuild Ukraine 2023 на тему відбудови інфраструктури України.

Конференція проходила з 15 по 16 лютого у Варшавському центрі EXPO XXI. Учасниками платформи стали представники 23 громад на національному стенді “Україна та її громади”, понад 40 громад-гостей, міжнародні фінансові організації та інвестори, а також сотні компаній будівельної й енергетичної галузі з усього світу.   В рамках унікальної експозиції будівельних технологій, обладнання та матеріалів виробники з 22 країн світу представили свої інноваційні проєкти на 26 стендах. Зокрема, «Шнейдер Електрік Україна» продемонструвала цифрові рішення щодо відновлення об'єктів цивільної та житлової інфраструктури, що поєднують енергетику та автоматизацію, та запропонувала їх як інструменти вирішення регіональних проблем.

“Протягом цих двох днів ми активно обговорювали стратегії не тільки відбудови об'єктів існуючої інфраструктури за найновішими стандартами, а й фінансування майбутніх проєктів для створення нової, інноваційної України. За підтримки посольства Франції та Асоціації польських підприємців ми взяли учать у бізнес-заходах, зустрілися із представниками багатьох українських громад, зокрема Дніпра, Фастова, Миколаєва, Херсону, Чернігова та Тростянця з метою вирішення локальних проблем за допомогою глобальних рішень”, - розповідає присутній на заході генеральний директор «Шнейдер Електрік Україна» Михайло Бубнов.

На заході було порушено низку питань, що стосуються поточних і потенційних викликів національного масштабу. Виробники продемонстрували різноманітне обладнання для відновлення централізованого постачання прісної води, світла, тепла. Міжнародний майданчик також охоплював комунікацію з приводу організації трубопроводу, машинобудування, інжинірингу, дорожньо-будівельної техніки, систем вентиляції та кондиціонування,  установок для утилізації сміття, дизайнерських сервісів та інше. Окрема увага приділялася заходам щодо досягнення енергонезалежності України вже у найближчому майбутньому.

«Українська енергосистема суттєво постраждала у 2022 році, працюючи нині лише на 25% своїх потужностей. На відновлення довоєнного енергобалансу знадобляться щонайменше місяці, а то й роки», - зазначає генеральний директор YASNO Сергій Коваленко на Global Outlook, проведеного Європейською бізнес-асоціацією для обговорення прогнозів на 2023 рік. Експерти ЄБА вказують на спад більшості галузей економіки України, наголошуючи на необхідності здійснення стратегічних кроків для відновлення вітчизняної інфраструктури вже цього року.

Такі конференції є надзвичайно важливі не лише для обговорення проблем енергетичної та будівельної галузі, а й дозволяють запропонувати дієві заходи для їх вирішення з боку інноваторів з усього світу, а також залучити міжнародні інвестиції.

«Відбудова України – це не локальний проєкт і не проєкт однієї нації, а спільне завдання всього демократичного світу – усіх країн, які можуть сказати про себе – ми цивілізовані», – резюмує ключову ціль проведення заходу Президент України Володимир Зеленський.


Про компанію Schneider Electric

Мета Schneider — надати всім можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес і сталий розвиток для всіх.

Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній.

Ми є прихильниками відкритих стандартів і екосистем партнерства, які пристрасно ставляться до наших спільних цінностей «Значущий цілі», «Включеності» та «Розширених можливостей».

www.se.com\ua

Офіційні постачальники послуг