Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Schneider Electric співпрацює із благодійними фондами на підтримку українців за кордоном

Київ, Україна – 23 березня 2023 р.

Schneider Electric, лідер цифрової трансформації в області енергоменеджменту та автоматизації, долучився до діяльності благодійних фондів, направлених на допомогу українцям, що вимушено виїхали за кордон у 2022 році.

Спільно з St Nicholas foundation було створено два притулки для 70 дітей, які переїхали з України до Польщі. В рамках першого табору Святого Миколая в місті Братковіце діти не лише навчалися та відвідували заняття польської мови, а й розважалися разом з місцевими однолітками. Маленькі переселенці мали змогу обрати дозвілля до душі: програмування роботів, спортивні заняття, створення анімації для ігор тощо. Другий літній табір у місті Бидгощі був організований для 35 дітей-сиріт та напівсиріт віком від 10 до 17 років. Вони перебували у 8-денній подорожі на базі відпочинку на Мазурах, відвідували культурні, мистецькі та спортивні заходи на природі.

Разом з фондом SOS Children village компанія Schneider Electric допомогла надати довготривалу опіку понад 150 українським дітям та їх опікунам, яких прийняли у дитячих містечках Польщі, Румунії та Литви. Спільними силами з SOS Attitude, Schneider Electric також підтримав біженців з України в Молдові, забезпечуючи їх усім необхідним: наметами, продуктовими наборами та енергообладнанням.

У 2023 році також заплановані благодійні ініціативи. Про них повідомимо згодом.


Про компанію Schneider Electric

Мета Schneider — надати всім можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес і сталий розвиток для всіх.

Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній.

Ми є прихильниками відкритих стандартів і екосистем партнерства, які пристрасно ставляться до наших спільних цінностей «Значущий цілі», «Включеності» та «Розширених можливостей».

www.se.com

Офіційні постачальники послуг