Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Schneider Electric оголошує про намір продати свій бізнес Schneider Electric в Росії місцевому керівництву

Schneider Electric оголошує про намір продати свій бізнес Schneider Electric в Росії місцевому керівництву

Рюей-Мальмезон (Франція), 27 квітня 2022 р. З 24 лютого 2022 року Schneider Electric призупинила нові інвестиції, а також міжнародні постачання в рамках нових проєктних замовлень до Росії та Білорусі.

Після ретельного аналізу ситуації та можливостей, сьогодні компанія Schneider Electric оголошує, що підписала Лист про намір продати бізнес Schneider Electric в Росії місцевому керівництву. Ця угода підлягає погодженню з місцевою владою.

Приблизно 2% своїх продажів Schneider Electric генерує у Росії. У результаті продажу та припинення присутності в Росії компанія очікує (1) списання до 300 мільйонів євро балансової вартості активів та (2) сторнування резервів під перерахунок операцій у іноземній валюті, пов’язаних із зазначеним списанням, наразі оцінюється у 120 мільйонів євро.

Schneider Electric планує впорядковану передачу і виділить ресурси для підтримки своїх 3500 співробітників у Росії та Білорусі.

Офіційні постачальники послуг