Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Schneider Electric найменували найпочеснішою компанією Європи за версією Institutional Investor’s Awards 2022

Schneider Electric найменували найпочеснішою компанією Європи за версією Institutional Investor’s Awards 2022

Рюей-Мальмезон, Франція, 16 вересня 2022 р. – Schneider Electric, лідер у галузі цифрової трансформації управління енергією та автоматизації, була визнана найпочеснішою компанією в Європі в 7 перших позиціях в різних категоріях і найкращою компанією у відносинах з інвесторами у сфері промисловості (яка охоплює аерокосмічну та оборонну промисловість, капітальні товари, транспорт, бізнес-послуги) на церемонії нагородження Institutional Investor’s 2022 Developed Europe Executive Team Awards.

Цього року почесні нагороди також отримали голова правління та генеральний директор Schneider Electric Жан-Паскаль Трікуар в номінації Best CEO, фінансовий директор Schneider Electric Group Хіларі Максон в номінації Best CFO, старший віцепрезидент зі зв’язків з інвесторами Schneider Electric, у секторі капітальних товарів Аміт Бхалли в номінації Best Investor Relations Professional. Компанію також відзначили нагородами Best ESG та Best Board у своєму секторі.

Щорічний рейтинг Institutional Investor Research Ranking вимірює ефективність і охоплення зв’язків з інвесторами європейських компаній. Виконавча команда Institutional Investor’s 2022 Developed Europe опитала аналітиків із боку покупців, менеджерів із фінансових операцій і дослідників із боку покупців у компаніях із цінних паперів й у фінансових установах, які працюють у Європі. Результати опитування відбивають думки 1380 інвестиційних професіоналів у 632 компаніях, які надають фінансові послуги.

Починаючи з 2021 року Schneider Electric прискорює власні зусилля щодо сталого розвитку, запустивши нову програму Schneider Sustainability Impact (SSI) на 2021-2025 роки. Компанія Schneider Electric також посилила свій бізнес консалтинг з питань сталого розвитку, щоб підтримати більше партнерів і клієнтів у їхній власній стійкій трансформації.

Ця подвійна стратегія сталого розвитку лежить в основі амбіцій щодо зростання, якими поділилися з інвесторами під час 2022 Annual General Meeting. Видатні показники

екологічного, соціального та корпоративного управління підтверджують сильні амбіції Групи в області сталого розвитку.


Про компанію Schneider Electric

Мета Schneider — надати всім можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес  і сталий розвиток для всіх.

Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній.

Ми є прихильниками відкритих стандартів і екосистем партнерства, які пристрасно ставляться до наших спільних цінностей «Значущий цілі», «Включеності» та «Розширених можливостей».

Офіційні постачальники послуг