Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Schneider Electric розпочали Innovation Summit World Tour 2022

Schneider Electric розпочали Innovation Summit World Tour 2022

12 жовтня компанія Schneider Electric, лідер у галузі цифрової трансформації управління енергоспоживанням та автоматизації, розпочала своє світове турне Innovation Summit 2022 із пристрасного заклику до подолання потрійної кризи — енергетичної, економічної та кліматичної, з якою стикаються уряди, підприємства та споживачі по всьому світу, та викладення свого підходу та рішень щодо того, як це зробити.

«Під час глобальної кризи у нас має бути повна ясність щодо нашого шляху та пункту призначення. Нинішня енергетична криза — це лише верхівка айсберга», — зазначив Жан-Паскаль Трікуар, голова та головний виконавчий директор Schneider Electric. «Оскільки попит на енергію в усьому світі, як очікується, зросте втричі в наступні 30 років, життєво важливо, щоб ми розгорнули всі технології, які вже доступні зараз, щоб прискорити електрифікацію, цифровізацію та стійкість».

Зауважив пан Трікуар на початку флагманської серії щорічних заходів для клієнтів Schneider Electric, що відбудуться у жовтні та листопаді. В ході заходів компанія представить безліч інноваційних нових продуктів, програмного забезпечення та послуг, спрямованих на вирішення нагальних екологічних та соціальних проблем, що виникають внаслідок енергетичної кризи та зміни клімату.

Коментарі пана Трікуара прозвучали гарячими слідами Climate Week NYC, де головний директор Schneider Electric зі стратегії та сталого розвитку Гвенаель Авіс-Х’ют закликала приділяти більше уваги часто недооцінюваній стороні енергетичної кризи, пов'язаної з попитом, — скільки енергії споживається в першу чергу.

Команда науково-дослідного інституту Schneider Electric випустила перше кількісне дослідження, що демонструє потенціал доступних технологій, які, за умови їх об'єднання та масштабування, можуть знизити викиди вуглецю на дві третини до 2030 року, забезпечуючи при цьому значну економію енергії витрат на будівництво мешканців (до 70%).

Schneider Electric вже давно виступає за невідкладні узгоджені дії щодо скорочення втрат енергії, інвестування у відновлювані джерела енергії, електрифікації та цифровізації енергетичних екосистем, а також забезпечення того, щоб усе це робилося з урахуванням інтересів економіки та добробуту людей. Компанія широко визнана лідером у галузі екологічних, соціальних та управлінських питань (ESG), а її продукти, послуги та інші види діяльності допомагають клієнтам, постачальникам, діловим партнерам і громадам просувати власний прогрес на цих фронтах.

Компанія Schneider оголосить низку інновацій під час свого світового турне Innovation Summit World Tour. Повну інформацію про новини відділу управління енергоспоживанням можна знайти тут, а про інновації в галузі промислової автоматизації — тут.

Після місцевих заходів на Близькому Сході та в Африці, Сінгапурі, Китаї та Бельгії світовий тур Innovation Summit розпочався 12 жовтня з глобальної основної доповіді та пресконференції, а потім продовжиться:

Innovation Summit World Tour

США (Лас-Вегас)

12-13 жовтня 

Великобританія та Ірландія (Лондон, Ковентрі, Лідс, Голвей)

20 жовтня

Аргентина

25-26 жовтня

Індонезія (Джакарта)

2-3 листопада

Гонконг 

8 листопада

Беручи до уваги стійкий розвиток, а також відзначаючи та підтримуючи ініціативи по всьому світу, компанія Schneider Electric також оголосила про вручення нагород Schneider Electric Sustainability Impact Awards, призначених для визнання важливої ​​ролі, яку клієнти та постачальники відіграють у створенні біль стійкого та сталого світу. Розуміючи, що наші успішні партнери та постачальники створять прецедент для інших, які наслідуватимуть їх приклад, програма сподівається зробити істотний вплив завдяки продуманим стійким та ефективним методам. Номінації вже відкриті, крайній термін подання заявок – 25 листопада.


Про компанію Schneider Electric

Мета Schneider — надати всім можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес  і сталий розвиток для всіх.

Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній.

Ми є прихильниками відкритих стандартів і екосистем партнерства, які пристрасно ставляться до наших спільних цінностей «Значущий цілі», «Включеності» та «Розширених можливостей».

Офіційні постачальники послуг