Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko жертвує понад 530 000 грн на благодійність – результати ініціативи «Новорічне диво від SK»

Разом із закінченням новорічних свят, Sayenko Kharenko готова підвести підсумки благодійної акції «Новорічне диво від SK». Нагадаємо, що цього року фірма вирішила долучитися до глобальної ініціативи та пожертвувати частину новорічного бюджету на благодійні проєкти. Акція дала можливість компанії та її клієнтам розпочати Новий рік із доброї справи та створити новорічне диво для тих, хто цього потребує.

Було обрано три благодійні ініціативи, спрямовані на допомогу новонародженим дітям, людям похилого віку та тваринам. Протягом трьох тижнів на майданчику нашого партнера dobro.ua, найбільшої в Україні фандрайзингової платформи онлайн-благодійності, всі охочі мали змогу підтримати обрані проєкти. Спільними зусиллями ми додатково зібрали 33 050 грн. Ці кошти, разом з внеском від компанії у розмірі 500 000 грн, будуть перераховані на відповідні ініціативи.

«Для фірми важливо вносити вклад не лише в економічний розвиток країни, а й бути соціально відповідальною. Наша ініціатива «Новорічне диво від SK» покликана привернути увагу та допомогти тим, хто не може зробити це самостійно. Ми раді бачити, що проєкт отримав відгук у серцях людей і згодом обовязково розкажемо детальніше на що була витрачена пожертва.

Дякуємо всім, хто приєднався до акції та подарував надію на краще у новому році людям похилого віку, новонародженим малюкам та тваринам. Сподіваємося, що подібних ініціатив ставатиме все більше» – коментує партнер Володимир Саєнко.

Офіційні постачальники послуг