Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko здобула звання «Фірма року у сфері оподаткування в Україні» від найпрестижнішого рейтингу International Tax Review 2023

Sayenko Kharenko рада повідомити про перемогу в номінації «Фірма року у сфері оподаткування в Україні» за версією престижного міжнародного рейтингу International Tax Review 2023. Ця нагорода підкреслює винятковий професіоналізм, стратегічну майстерність та безпрецедентну експертизу команди Sayenko Kharenko.

Рейтинг International Tax Review визнаний у всьому світі важливим стандартом оцінки компетентності та досягнень у сфері оподаткування. Sayenko Kharenko вражає своєю ефективністю у вирішенні складних завдань, пов’язаних з оподаткуванням, і володіє глибоким розумінням податкового законодавства. Команда є не лише експертами у своїй справі, але й інноваційними лідерами, які впроваджують передові практики та надають клієнтам стратегічні рішення для оптимізації податкових зобовʼязань .

«Здобуття звання «Фірма року у сфері оподаткування в Україні» свідчить про те, що команда залишається на передовому фронті в галузі оподаткування в країні та визначає нові стандарти ефективності та професіоналізму», — коментує партнер Віталій Оджиковський.

Це визначне досягнення посилює статус Sayenko Kharenko як авторитетного та інноваційного лідера в українському податковому сегменті, встановлюючи високі стандарти досконалості в даній сфері.

Офіційні постачальники послуг