Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko здобула подвійну перемогу на церемонії CEE Legal Matters 2023 Deal of the Year Awards

Sayenko Kharenko отримала дві нагороди CEE Legal Matters в категоріях «CEE Deal of the Year» та «CEE Deal of the Year. Ukraine» на церемонії нагородження 2023 Deal of the Year Awards Banquet, 25 квітня в Стамбулі.

Фірма отримала нагороди за роботу над знаковою зміною умов єврооблігацій та ВВП-варантів України на суму 22,5 мільярда доларів США.

Партнер Sayenko Kharenko Назар Чернявський коментує: «Ми надзвичайно пишаємося тим, що взяли участь у цій знаковій угоді, яка дозволяє Україні поступово відновити стійкість свого боргового портфелю. Підтримка з боку офіційних кредиторів та приватних інвесторів має першочергове значення для відновлення української економіки. Нашу команду, яка працювала над угодою, очолили партнери Ігор Лозенко та Антон Коробейніков, до її складу увійшли юрист Олесь Трачук та молодший юрист Євген Коваль. Ми дякуємо команді CEE Legal Matters за організацію чудової церемонії та сподіваємося побачити ще більше важливих угод з України наступного року».

Фіналісти престижної нагороди CEE Deal of the Year визначаються колегами по ринку — групою шанованих приватних практикуючих фахівців у кожній країні, а переможці були визначені другою групою видних юридичних експертів із Центральної та Східної Європи.

Більш детальну інформацію про нагороди і повний список переможців можна знайти на сайті CEE Legal Matters.

Офіційні постачальники послуг