Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko вже третій рік постіль юридична фірма №1 за результатами рейтингу ТОП-50 провідних юридичних фірм України 2024

Sayenko Kharenko вже третій рік постіль посідає перше місце серед українських фірм, згідно з результатом дослідницької програми «50 провідних юридичних фірм України» від  Юридичої  практики. Дослідження включає всіх учасників українського ринку юридичних послуг та визначає їх за різними параметрами, такими як прибутковість, кількість юристів, фінансова ефективність та рівень визнання серед колег.

Sayenko Kharenko також вирізняється в окремих рейтингах за галузями практик, зайнявши перше місце в категоріях: Банківське та фінансове право, M&A, Міжнародна торгівля, Інформаційні технології. Крім того, фірма здобула друге місце у рейтингу визнання юридичних фірм за версією колег по ринку.

Фірма лідирує і у рейтингу, присвяченому укладенню найбільших публічних угод. Sayenko Kharenko здобула першість завдяки успішному закриттю угоди щодо надання Канадою кредиту Україні на суму 2,4 мільярда канадських доларів. Також у рейтингу відмічені угоди з надання Канадою кредиту Україні за рахунок коштів від випуску п’ятирічних «Облігацій суверенітету України» та надання Agence Française de Développement кредитної підтримки Україні.

Володимир Саєнко, засновник та партнер Sayenko Kharenko, визнаний провідним юристом в сфері корпоративного права.

Загалом, Sayenko Kharenko відмічено у 14 практиках/індустріях, а 10 юристів отримали визнання.

Sayenko Kharenko висловлює щирі слова вдячності своїм клієнтам за довіру та висококваліфікованій команді за плідну співпрацю. Наші цінності, прагнення до досконалості та партнерський підхід є ключовими  чинниками, що дають змогу фірмі зберігати високі лідерські позиції в українській юридичній галузі. Здобуття першого місця в рейтингах спонукає нас і надалі впроваджувати нові підходи, встановлювати стандарти галузі, забезпечувати високий рівень професіоналізму та бути прикладом для наслідування.

Офіційні постачальники послуг