Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko визнана однією з 50 найбільш інноваційних юридичних фірм Європи за версією Financial Times

Ми раді оголосити, що Sayenko Kharenko увійшла до рейтингу FT Innovative Lawyers Europe 2023. Це високе визнання підкреслює прагнення фірми до постійного вдосконалення і розвитку у сфері інновацій, розроблення нових перспективних підходів у юридичній практиці та бажання нести позитивний вплив на суспільство.

FT Innovative Lawyers Europe 2023 — це престижний рейтинг, який зазначає фірми, що продемонстрували виняткові інновації в юридичній галузі в Європейському регіоні. За допомогою використання унікальної комплексної методології, рейтинг демонструє цілісне оцінювання досягнень юридичних фірм. Зокрема, фірми оцінюються за такими важливими критеріями як інновації, діджитал рішення, розвиток людського ресурсу та соціальна відповідальність.

У Sayenko Kharenko ми щиро віримо, що прогрес та розвиток є невід’ємною частиною нашого довготривалого успіху. Ми чітко усвідомлюємо, що юридична галузь постійно розвивається в сучасному світі. Тому ми робимо значні інвестиції в інновації та передові технології, щоб і надалі утримувати провідні позиції на ринку. Наша мета — не лише пристосовуватися до змін, а й активно сприяти їхньому здійсненню та сприяти зростанню всієї юридичної галузі.

Наша команда професіоналів є найціннішим ресурсом компанії, і ми пишаємося їхнім внеском у розвиток юридичної практики. Їхні знання, досвід та пристрасть до досягнення високих результатів дають змогу не лише виправдовувати очікування наших клієнтів, але й забезпечувати інноваційні рішення.

Офіційні постачальники послуг