Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko визнана найкращою юридичною фірмою року в Україні за версією The Lawyer European Awards 2023

Sayenko Kharenko визнано фірмою року в Україні за версією The Lawyer European Awards 2023. Вже 14-й рік поспіль The Lawyer European Awards відзначає в різних категоріях провідні юридичні фірми на європейському ринку.

Для нас неймовірна честь здобути цю престижну нагороду. Перемога Sayenko Kharenko у номінації зміцнила нашу позицію як однієї з найбільш шанованих юридичних фірм Європи, адже це визнання підтверджує відданість нашої фірми юридичній експертизі та інноваціям у галузі.

Sayenko Kharenko насправді здобула подвійний тріумф, отримавши другий рік поспіль високу оцінку у категорії «Команда року у сфері фінансового права: Європа» (Highly Commended). Це підкреслює виняткові результати роботи фірми та її новаторські рішення у сфері фінансового права.

Цей успіх став можливий завдяки нашій високо мотивованій команді, яка продемонструвала наполегливу працю та відданість своїй справі. Ми маємо намір і надалі гарантувати послуги найвищих стандартів та високий рівень обслуговування клієнтів і впевнені, що наші зусилля призведуть до ще більшого успіху в майбутньому.

Офіційні постачальники послуг