Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko відзначено в «Елітній» категорії міжнародним рейтингом The Global Competition Review 100

Авторитетний міжнародний рейтинг The Global Competition Review 100 відзначив Sayenko Kharenko в «Елітній» категорії згідно з дослідженням на 2024 рік.

«Це почесне визнання Global Competition Review 100 підкреслює непохитне прагнення нашої команди до високого рівня наданих послуг. Ми в Sayenko Kharenko надзвичайно пишаємося цим досягненням, адже кожного разу, коли міжнародні рейтинги обирають нас з поміж десятків інших фірм, ми не лише переконуємося у правильності наших підходів, а й бачимо вектор подальшого розвитку та вдосконалення. Ми впевнені, що особистий внесок кожного з нас допомагає здобувати видатні результати, а справедлива оцінка нашої невтомної праці мотивує робити ще більше для наших клієнтів», – прокоментувала Валентина Гвоздь, партнер Sayenko Kharenko.

GCR 100 – це щорічний рейтинг, який відзначає найкращі світові практики антимонопольного та конкурентного права. GCR 100 проводить кількісний та якісний аналіз діяльності юридичних фірм та експертів, які займаються найбільш важливими та складними проєктами у сфері антимонопольного права.

Офіційні постачальники послуг