Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko увійшла до шортлиста у двох категоріях IFLR Europe Awards 2023

IFLR оголосив список претендентів на нагороду Europe Awards 2023, яка щороку відзначає найбільш інноваційні транскордонні угоди, команди та фірми, що супроводжували ці проєкти.

Sayenko Kharenko серед фіналістів у двох категоріях. Фірма номінована в категорії ” Угода року у сфері акціонерного і боргового капіталу” (у зв’язку з супроводом операції України з управління державним боргом) та в категорії “Юридична фірма року: Україна”.

“Ми раді бути номінованими у двох категоріях цьогорічної премії IFLR Europe Awards, – коментує Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko, – Це визнання особливо важливе для нас, оскільки номіновані угоди допомогли Україні у досягненні більшої фінансової стабільності в ці складні часи, позначені триваючою повномасштабною війною. Ми пишаємося тим, що робимо свій внесок у розвиток України, і продовжуємо підтримувати країну в її боротьбі за свободу”.

Переможці у номінаціях будуть оголошені на церемонії нагородження у Лондоні у середу, 3 травня 2023 року. Повний список претендентів на нагороди IFLR Europe Awards 2023 доступний за посиланням.

Офіційні постачальники послуг