Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko увійшла до числа фіналістів 25-ї щорічної премії IFLR Europe Awards 2024 у двох категоріях

IFLR оголосив список претендентів на нагороду Europe Awards 2024. Sayenko Kharenko серед фіналістів у двох категоріях.

Фірма номінована в категорії «Юридична фірма року: Україна». З 2011 року Sayenko Kharenko сім разів здобула цю нагороду. Номінація «Юридична фірма року» свідчить про те, що фірма протягом відповідного року мала успішний досвід роботи над найбільш інноваційними транскордонними угодами в Україні.

Також фірма відзначена за супроводження угоди Укрзалізниці. За цю угоду Sayenko Kharenko включено до списку претендентів на нагороду в категорії «Проєкти року», зокрема до розділу високоприбуткових проєктів.

Такі почесні номінації свідчать про високий рівень компетентності та ефективності роботи юристів Sayenko Kharenko. Це засвідчує здатність нашої команди працювати над складними проєктами,  досягати успіху та підтверджує високий стандарт юридичних послуг.

Нагороди IFLR відображають вагомість юридичних інновацій при укладанні угод та відзначають вклад у розвиток міжнародного інвестиційного середовища. Приймаючи рішення про присудження нагород, IFLR проводить детальне дослідження, використовуючи різноманітні джерела, включаючи інтерв’ю з юристами практики.

Sayenko Kharenko пишається своєю командою, яка знову підтвердила свій професіоналізм та відданість справі. Ми впевнені, що далі на нас чекають ще більші висоти.

Офіційні постачальники послуг