Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko успішно представила інтереси Zhejiang Longda Stainless Steel Co., Ltd

Команда практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko успішно представила інтереси Zhejiang Longda Stainless Steel Co., Ltd у перегляді антидемпінгових заходів, що застосовуються до імпорту в Україну безшовних нержавіючих труб походженням із Китаю, у зв’язку з закінченням строку їх застосування.

Юристи Sayenko Kharenko представляли інтереси клієнта на всіх етапах перегляду, у тому числі готували коментарі до заяви про порушення перегляду, відповідь на запитальник, коментарі до запитальника національного виробника, коментарі до основних фактів і висновків за результатами перегляду.

За результатами перегляду, команді практики міжнародної торгівлі вдалося довести відсутність демпінгу з боку Zhejiang Longda Stainless Steel Co., Ltd (демпінгова маржа склала від мінус 3,55% до мінус 9,95% в залежності від методології розрахунків), що є унікальним для китайських виробників, які беруть участь в антидемпінгових розслідуваннях в Україні.

Як наслідок, цінові зобов’язання, прийнятні для клієнта, були продовжені строком на 5 років.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом у складі юриста, Тетяни Танчин під керівництвом партнера Анжели Махінової.

Офіційні постачальники послуг