Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko успішно представила інтереси ТОВ «Асканія-Флора»

Команда практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko успішно представила інтереси ТОВ «Асканія-Флора» у спеціальному розслідуванні щодо імпорту в Україну свіжезрізаних троянд незалежно від країни походження та експорту. Розслідування було ініційовано на підставі скарги ТОВ «Асканія-Флора».

Послуги юристів Sayenko Kharenko включали підготовку заяви про порушення розслідування, відповіді на запитальник, різноманітні коментарі, участь у слуханнях тощо.

За результатами розслідування вдалося довести необхідність застосування спеціальних мит у розмірі 56 % початково на 3 роки. Дане розслідування є унікальним тим, що за його результатами було застосовано мита у дуже значному розмірі, який дійсно дозволить усунути значну шкоду, заподіяну національному виробнику, а також дозволить йому пристосуватися до нових умов конкуренції на ринку.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проектом у складі юристів Вікторії Микуляк та Тетяни Танчин під керівництвом партнера Анжели Махінової.

Офіційні постачальники послуг