Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko успішно представила інтереси ТОВ «Аксер Груп» і Асоціації «Теплиці України»

Команда практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko успішно представила інтереси ТОВ «Аксер Груп» і Асоціації «Теплиці України» в антидемпінговому розслідуванні щодо імпорту в Україну теплоізоляційних матеріалів походженням з Білорусі та Російської Федераціїї.

Юристи Sayenko Kharenko представили інтереси клієнтів на всіх етапах розслідування, зокрема готували різноманітні коментарі, відповіді на запитальник, брали участь у слуханнях, готували коментарі до основних фактів і висновків за результатами розслідування.

Завдяки ефективній стратегії захисту команді практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko вдалося обґрунтувати необхідність виключення з-під антидемпінгових мит імпорту мінераловатного субстрату, що використовуються тепличними господарствами для вирощування рослин. Початково національний товаровиробник вимагав застосування обмежувальних заходів і для цього різновиду товару.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом у складі юристів Тетяни Танчин і Марії Шульги, та молодшого юриста Олександри Сандул під керівництвом партнера Анжели Махінової.

Офіційні постачальники послуг