Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – у двійці лідерів за кількістю нагород на українському ринку в рейтингу Chambers Europe 2024

Sayenko Kharenko традиційно отримала високе визнання у престижному міжнародному рейтингу Chambers Europe 2024. Цьогорічне дослідження відзначило досягнення фірми в усіх практиках, що досліджуються в Україні та відзначило вісім юристів у їхніх сферах права.

Chambers відзначає команду практики конкурентного права Sayenko Kharenko, завдяки якій фірма залишається серед найкращих «локальних юридичних радників із питань контролю за злиттями та поглинаннями в транзакціях міжнародного масштабу» та «надає юридичні послуги провідним міжнародним компаніям у сфері прямих інвестицій». Клієнти відзначають надійність та виваженість команди, підтверджуючи, що Sayenko Kharenko є фірмою, експертизі якої довіряють.

У рейтингу також відзначено практику корпоративного права та M&A за її успішний досвід консультування з питань міжнародних M&A угод та створення спільних підприємств з акцентом на питаннях українського права. Також зазначено, що команда «допомагає приватним особам в угодах із компаніями та надає консультації з повсякденних корпоративних питань, комплаєнсу та регуляторних питань», «працює в різних секторах, зокрема, у сфері фінансових послуг, сільського господарства, інфраструктури та енергетики, а також інформаційних технологій, телекомунікацій та охорони здоров’я», а також «активно супроводжує угоди з приватним та венчурним капіталом за підтримки першокласного антимонопольного департаменту».

Видання відзначило і практику вирішення судових спорів. Фірма «має високо оцінену практику вирішення спорів із хорошою репутацією в міжнародному арбітражі, яка регулярно представляє інтереси великих вітчизняних клієнтів, міжнародних корпорацій та держави України в комерційних арбітражах. Фірма також бере участь у значних міжнародних інвестиційних арбітражних спорах та пов’язаних із ними судових процесах. Команда посилює національну судову практику, представляючи інтереси клієнтів у спорах, пов’язаних із нерухомістю, антидемпінговими та антимонопольними рішеннями».

Chambers відзначає практику трудового права, та зазначає, що «фірма має значний досвід у правових питаннях звільнення працівників, у тому числі на рівні менеджерів та вищого керівництва, а також у питаннях скорочення штату, відповідно до нормативних вимог. Команда часто супроводжує питання захисту персональних даних. Sayenko Kharenko консультує провідні міжнародні компанії з різних секторів економіки, включно з харчовою промисловістю, телекомунікаціями та виробництвом».

Практика інтелектуальної власності Sayenko Kharenko «консультує українських та міжнародних клієнтів із широкого кола питань, пов’язаних із торговельними марками та патентами» та має «значний досвід фірми в питаннях боротьби з підробками».

До того ж, вісім юристів Sayenko Kharenko здобули дев’ять індивідуальних відзнак у своїх сферах права: Володимир Саєнко (конкурентне право, корпоративне право та M&A), Валентина Гвоздь та Максим Назаренко (конкурентне право), Олександр Ніколайчик (корпоративне право та M&A), Ольга Ворожбит, Олександр Друг та Олексій Колток (вирішення судових спорів), Світлана Хеда (трудове законодавство).

Завдяки таким досягненням Sayenko Kharenko увійшла до двійки лідерів за кількістю нагород на українському ринку.

Chambers Europe — одне з найбільш впливових щорічних міжнародних досліджень юридичного ринку. Дослідження охоплює 53 європейські юрисдикції і надає інформацію щодо провідних юристів та юридичних фірм у різних сферах права, відзначаючи їхні знання та досвід, стратегічний розвиток та бездоганне обслуговування клієнтів. Результати дослідження — це кропітка робота найбільшої дослідницької групи в цій сфері, яка аналізує тисячі детальних інтерв’ю з метою об’єктивно оцінити провідних юристів та найкращі юридичні фірми.

Офіційні постачальники послуг