Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – у двійці лідерів серед українських юридичних фірм за версією Chambers Europe 2021

Згідно з нещодавно опублікованим рейтингом Chambers Europe 2021, Sayenko Kharenko входить в число лідерів українського ринку за кількістю практик, визнаних та відзначених у вищій категорії в рейтингу. Зокрема, рейтинг рекомендує Sayenko Kharenko в області банківського та фінансового права, конкурентного/ антимонопольного права і реструктуризації заборгованості/банкрутства в найвищій групі рейтингу (Band 1) і відзначає 11 практик фірми з 12, досліджуваних у 2021 році.

До того ж 14 юристів Sayenko Kharenko отримали 18 індивідуальних визнань. Зокрема, в рейтингу відзначені:

  • Партнер Назар Чернявський у сфері банківського та фінансового права та реструктуризації заборгованості/банкрутства. У рейтингу Назар описується як «досвідчений в області фінансового права юрист, який отримав високу оцінку за консультування низки вітчизняних і міжнародних клієнтів із питань реструктуризації та один із провідних практикуючих фахівців на ринку з великим досвідом у складних проектах». Також видання додає, що «він визнаний за його досвід у супроводі проектів у сфері ринків капіталу».
  • Партнер Олександр Друг в галузі вирішення міжнародних спорів в Україні. У рейтингу зазначається, що «Олександр просунувся в рейтингу в результаті позитивних відгуків і підвищення впізнаваності».
  • Партнер Валентина Гвоздь у сфері конкурентного/антимонопольного права. «Вона дає практичні поради про те, як дотримуватися закону і виконувати вимоги влади», – каже клієнт, додаючи, що вона пропонує «креативні комерційні рішення». Клієнти також описують її як «відкритого і приємного в спілкуванні професіонала».
  • Партнер Антон Коробейніков у сфері банківського та фінансового права та реструктуризації заборгованості/банкрутства. Джерело описує його як «технічно підкованого, неймовірно креативного і завжди чуйного».
  • Партнер Ігор Лозенко в сфері банківського та фінансового права та реструктуризації заборгованості/банкрутства. Джерело каже: «Він бачить загальну картину і комерційну мету угоди. Він дає дуже слушні поради».
  • Партнер Світлана Мусієнко в області оподаткування. У рейтингу зазначається, що «Світлана просувається в рейтингу завдяки величезній кількості клієнтів».
  • Партнер Максим Назаренко в області конкурентного/антимонопольного права. Джерела описують його як «дуже прагматичного і націленого на результат». У виданні також додано, що «він має значний досвід консультування клієнтів у справах щодо можливих зловживань домінуючим становищем, а також із питань контролю за злиттями».
  • Партнер Олександр Ніколайчик в області корпоративного права та M&A. Клієнти хвалять його за «дуже сильні навички ведення переговорів» і додають, що «він дуже прагматичний і орієнтований на результат».
  • Партнер Ярослав Огнев’юк в області інтелектуальної власності. Джерела хвалять його як практикуючого фахівця і чудового стратега.
  • Партнер Володимир Саєнко у сфері конкурентного/антимонопольного права і корпоративного права та M&A. Клієнт зазначає його досвід у структуруванні угод, додаючи, що він «оперативний і може проконсультувати з дуже складних питань».
  • Партнер Сергій Смірнов у галузі вирішення спорів: кримінально-правовий захист. Джерела підкреслюють його «відмінні знання в сфері кримінально-правового захисту» і кажуть: «він знає, як працювати з органами влади».
  • Партнер Євген Солодко в області вирішення спорів: кримінально-правовий захист. Джерела описують його як «лідера в цій галузі», що домагається «відчутних результатів».
  • Радник Марина Гріцишина в області енергетики і природних ресурсів. У рейтингу говориться, що «Марина добре відома своєю діяльністю в секторі відновлюваних джерел енергії, особливо щодо вітрових проектів, консультуванням із питань розвитку проектів. Вона також допомагає клієнтам у вирішенні нормативних питань».
  • Радник Світлана Хєда в області трудового права. Джерела описують її як «дуже чуйного і прагматичного юриста».

Chambers Europe складає рейтинги провідних юристів та юридичних фірм у Європі. Рейтинги видання засновані на глибокому аналізі та дослідженнях, проведених групою дослідників.

Chambers Europe охоплює області практики в більш ніж 52 юрисдикціях і трьох регіонах, включно з загальноєвропейським, центрально- і східно-європейським і балтійським регіонами. У найбільших юрисдикціях рейтинг охоплює до 30 різних областей практики, в той час як інші зосереджені на рейтингу загального комерційного права з відповідними підрозділами для виділення спеціалізацій.

Офіційні постачальники послуг