Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko приєднується до міжнародної мережі юридичних фірм – World Law Group

Sayenko Kharenko приєднується як фірма-спостерігач до World Law Group (WLG) — однієї з найстаріших і найвпливовіших міжнародних мереж незалежних юридичних фірм

World Law Group створена спеціально для вирішення юридичних питань мультинаціональних корпорацій. Сьогодні у WLG входить понад 21 000 юристів із 62 юридичних фірм в 92 країнах світу. World Law Group постійно входить до рейтингу Chambers and Partners як одна з небагатьох «елітних» глобальних мереж юридичних фірм.

«У юридичній професії кожне нове співробітництво – це унікальна можливість для зростання та розвитку. Ми вдячні WLG за вибір нас як партнера в Україні та з нетерпінням чекаємо на співпрацю з провідними юридичними експертами в інших юрисдикціях по всьому світу. Поєднуючи навички та знання нашої команди з глобальним досвідом, ми віримо, що зможемо надавати ще більш комплексні послуги нашим клієнтам і вивести Sayenko Kharenko на нові вершини досконалості», – коментує Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko.

Цей важливий етап для Sayenko Kharenko відкриває нові можливості для підвищення професіоналізму, розвитку та співпраці з провідними юридичними партнерами у всьому світі.

Офіційні постачальники послуг