Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko приєднується до Глобального договору ООН

У лютому 2022 року Sayenko Kharenko стала членом Глобального договору ООН. Sayenko Kharenko веде активну діяльність у  напрямі сталого розвитку, постійно підтримує та ініціює проєкти, що змінюють країну на краще. Наразі фірма завершує роботу над власною ESG-стратегією на 2022-2027 роки, в основу якої покладено 10 із 17 Цілей сталого розвитку.

«Ми розуміємо, що сталий розвиток сьогодні створює можливість для ведення бізнесу в майбутньому. Історично ми завжди приділяли багато уваги і власних ресурсів індустріям, за якими бачили майбутнє. Ми підтримували створення нових продуктів і цілих ринків, оскільки бачили у цьому створення нових можливостей не лише для себе. Приєднання до Глобального договору ООН – логічний крок для Sayenko Kharenko. Ми декларуємо не просто наміри, а готовність і надалі працювати, аби змінювати нашу країну на краще», – коментує партнер Назар Чернявський.

Основними напрямами сталого розвитку, що обрала для себе Sayenko Kharenko є забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх в будь-якому віці, якісна та доступна освіта для людей, гендерна рівність, розширення прав і можливостей усіх жінок та дівчаток, забезпечення доступу до надійних та недорогих джерел енергії, сприяння сталому економічному зростанню та продуктивній зайнятості, скорочення нерівності, відкритість, безпека, життєстійкість й екологічна стійкість міст, забезпечення раціонального споживання і виробництва, боротьба зі зміною клімату та його наслідками, сприяння побудові миролюбного й відкритого суспільства в інтересах сталого розвитку, забезпечення доступу до правосуддя для всіх і створення ефективних, підзвітних та заснованих на широкій участі інституцій на всіх рівнях, зміцнення засобів здійснення й активізація роботи в рамках Глобального партнерства в інтересах сталого розвитку.

Мережа Глобального договору ООН в Україні

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact (Глобального договору Організації Об’єднаних Націй). Це найбільша у світі асоціація корпоративно відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

Офіційні постачальники послуг