Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko продовжує підтримувати National Anticorruption Moot Court Competition

Sayenko Kharenko підтримує ІV Національні судові змагання з протидії корупції (National Anticorruption Moot Court Competition) – всеукраїнський захід у форматі судових змагань, організатором якого виступає локальний осередок міжнародної організації «Європейська Асоціація Студентів Права у Києві» (ELSA Kyiv).

Адвокат, старший юрист Sayenko Kharenko Євген Шкурідін виступає тренером команди студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

ІV Національні судові змагання з протидії корупції містять лише усні раунди, які складаються з трьох етапів: відбіркового раунду, півфіналу та фіналу. Захід проходитиме 6 та 7 березня 2021 року в приміщенні Вищого антикорупційного суду України.

Євген Шкурідін коментує: «Національні судові змагання з протидії корупції – чудова нагода для студентів-правників підвищити рівень знань у сфері антикорупційного та кримінального законодавства, а також потренуватися в умінні аргументовано формулювати та захищати власну позицію під час судових проваджень. Користь для студентів від участі в заході важко переоцінити, і я дуже радий долучитися до команди тренерів. Бажаю успіхів колегам та їхнім командам».

Офіційні постачальники послуг