Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko представила інтереси АТ «Новокраматорський машинобудівний завод»

Команда практики міжнародної торгівлі Sayenko Kharenko представила інтереси АТ «Новокраматорський машинобудівний завод» у перегляді антидемпінгових заходів щодо імпорту в Євразійський економічний союз прокатних валків походженням з України у зв’язку із завершенням строків їх застосування. Перегляд було ініційовано на підставі скарги російських виробників.

Послуги юристів Sayenko Kharenko включали підготовку коментарів до скарги про ініціювання перегляду, підготовку відповіді на запитальник, участь у слуханнях тощо.

За результатами перегляду, завдяки активній участі АТ «Новокраматорський машинобудівний завод» та споживачів антидемпінгові заходи було продовжено не на п’ять років (згідно зі стандартною практикою Департаменту захисту внутрішнього ринку Євразійської економічної комісії), а лише на два роки.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом у складі юристів Івана Бараненка та Тетяни Танчин під керівництвом партнера Анжели Махінової.

Офіційні постачальники послуг