Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko посилює міжнародну команду з приєднанням американського партнера

Незважаючи на пандемію, Sayenko Kharenko продовжує реалізовувати свою стратегію розвитку та посилювати міжнародну команду, яка включає юристів, допущених до практики в США, Великобританії та ЄС. Залучення нового партнера Пітера Телюка, одного з найдосвідченіших іноземних юристів в Україні, підтверджує репутацію Sayenko Kharenko як української юридичної фірми-лідера, що працює відповідно до найвищих міжнародних стандартів і у співпраці з авторитетними іноземними юридичними фірмами.

Пітер – авторитетний американський юрист із багаторічним досвідом у сферах корпоративного та фінансового права, M&A, взаємодії з державними органами та міжнародного арбітражу. Його більш ніж 25-річний досвід включає роботу на керівних і ключових посадах в найбільших міжнародних юридичних фірмах та транснаціональних корпораціях, в тому числі в Philip Morris International, Squire Patton Boggs, Baker McKenzie та Covington & Burlington. До приєднання до Sayenko Kharenko Пітер посідав посаду старшого радника з питань інвестицій, приватизації та управління Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, а також був керуючим партнером київського офісу Squire Patton Boggs.

«За останні роки ми неодноразово демонстрували свій фокус на стратегічний розвиток та довгострокові інвестиції в команду, яка з легкістю зможе подолати виклики мінливого світу, – коментує партнер Володимир Саєнко. – Своєчасне приєднання Пітера посилить лідерство фірми та допоможе нам підтримати клієнтів, які стикаються з викликами глобального економічного спаду та негативним впливом пандемії. Пітер ідеально поєднує розуміння бізнесу з великим юридичним і управлінським досвідом».

Пітер Телюк додає: «Я дуже радий приєднатися до однієї з найкращих юридичних фірм України, яка відрізняється високою якістю послуг, дотриманням етичних стандартів і бізнес-орієнтованим підходом. Sayenko Kharenko знаходиться в постійному розвитку та пошуку найбільш ефективних рішень для своїх клієнтів. Я буду радий застосувати в Sayenko Kharenko свій багаторічний досвід роботи з іноземними та українськими клієнтами і зробити свій внесок у розвиток фірми».

***

Sayenko Kharenko

Sayenko Kharenko - одна з провідних юридичних фірм України, що пропонує повний спектр юридичних послуг. За 15 років Sayenko Kharenko допомогла понад 1800 клієнтам із 60 країн світу: від найбільших міжнародних банків і фінансових установ, промислових груп, включаючи компанії з Fortune 500, до міжнародних громадських організацій та індивідуальних інвесторів.

15 років лідерства на юридичному ринку

Понад 30 разів Sayenko Kharenko визнавали «Фірмою року в Україні» за версією найбільш авторитетних професійних видань, зокрема IFLR European Awards, The Lawyer European Awards, Chambers Europe Awards, Who's Who Legal, фірма також увійшла до рейтингу кращих європейських інноваційних юридичних фірм за версією дослідження FT Innovative Lawyers Report видавництва Financial Times.

Офіційні постачальники послуг