Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko переходить на електронний документообіг з українськими контрагентами

Sayenko Kharenko продовжує впровадження стратегії «офіс без паперу» (paperless office) і з квітня 2020 року замість усіх цих паперових рахунків, актів і «допок» розпочне обмінюватися з контрагентами електронними документами з цифровим підписом. В умовах карантину це ще й несе додаткову цінність, оскільки всі потрібні документи можна буде підписати, не виходячи з дому, і вони матимуть таку ж юридичну силу.

Запровадження електронного документообігу з контрагентами стане черговим етапом діджиталізації бізнес-процесів Sayenko Kharenko, якому передували перехід на зберігання даних в хмарі, переведення архівів в електронну форму, автоматизація внутрішніх фінансових і HR процесів тощо. Відтепер і ця складова роботи фірми перейде в цифровий формат на платформі document.online.

CEO Sayenko Kharenko Назар Чернявський коментує: «Для нас діджиталізація завжди була важливою складовою нашого успіху, а не просто модним словом. Ми стали першою юридичною фірмою у Центральній і Східній Європі, яка почала користуватися корпоративним сервісом зберігання даних від Microsoft ще в 2013 році, і це дало змогу не зупиняти роботу ні на мить під час подій на Майдані, які розгорталися за вікнами нашого офісу. Так само і зараз, із впровадженням карантину, ми змогли перевести весь офіс у режим віддаленої роботи швидко і без додаткових зусиль. Ми вважаємо, що така гнучкість — це невід’ємний атрибут юридичної фірми у форматі newlaw, що дає змогу адекватно відповідати на виклики нового часу».

Офіційні постачальники послуг