Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko отримала престижну нагороду за угоду у сфері акціонерного та боргового капіталу на церемонії нагородження IFLR Europe Awards 2023

Sayenko Kharenko отримала нагороду в категорії «Угода року у сфері акціонерного й боргового капіталу» на церемонії нагородження IFLR Europe Awards 2023, що відбулася 3 травня 2023 року, у Лондоні. Наша фірма супроводжувала операції України з управління державним боргом.

Нагороди IFLR присуджуються на основі інформації, наданої фірмами, а також відгуків клієнтів і конкурентів, що супроводжують подібні трансакції у сфері реструктуризації заборгованості, ринків капіталу та M&A.

Партнер Sayenko Kharenko Назар Чернявський коментує: «З кожною перемогою в IFLR Europe Awards, яка встановлює стандарти роботи над великими трансакціями не тільки в Європі, Sayenko Kharenko зміцнює свою репутацію провідної юридичної фірми в Україні та за її межами. Ми пишаємося нашою участю в цій важливій угоді, яка дозволила Україні відновити стійкість свого боргового портфелю і рухатися вперед у найскладніших умовах широкомасштабної війни з нафтодоларовою диктатурою. Ми безмежно вдячні нашим клієнтам та колегам за визнання та постійну підтримку!»

Повний список переможців за посиланням.

Офіційні постачальники послуг