Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko отримала найвищі оцінки майже у всіх сферах права, що досліджуються в України рейтингом The Legal 500 EMEA 2023

Згідно з дослідженням Legal 500 EMEA 2023, Sayenko Kharenko вкотре підтвердила свою позицію однієї з провідних юридичних фірм України. Sayenko Kharenko рекомендована як провідна фірма в 10 практиках: практики банківського, фінансового права та ринків капіталу; комерційного, корпоративного права та M&A; конкурентного права; вирішення судових спорів; трудового права (Tier 2); енергетики; міжнародної торгівлі; інтелектуальної власності (Tier 2); управління приватним капіталом; нерухомості й будівництва та кримінально-правового захисту.

У цьому році 21 юрист Sayenko Kharenko отримав 23 індивідуальні визнання (зокрема, «Hall of Fame», «Leading individuals», «Next generation partners», and «Rising stars»). Як результат Sayenko Kharenko — серед лідeрів ринку за кількістю відзначених юристів.

Серед визнаних юристів:

  • партнери Валентина Гвоздь, Світлана Гурєєва, Олександр Друг, Ігор Лозенко, Анжела Махінова, Світлана Мусієнко, Максим Назаренко, Олександр Ніколайчик, Віталій Оджиковский, Ярослав Огнев’юк, Аліна Плющ, Сергій Погребний, Володимир Саєнко, Сергій Смірнов, Михайло Харенко, Назар Чернявський;
  • радники Сергій Казмірчук, Дмитро Корбут і Світлана Хєда;
  • старші юристи Ольга Кирюша і Дмитро Рябікин.

Нижче наведені деякі відгуки клієнтів про Sayenko Kharenko:

Банківське, фінансове право та ринки капіталу (Tier 1): «Команда Sayenko Kharenko є унікальною, оскільки вона знаходиться в Україні та має значний досвід в управлінні міжнародними транзакціями». «Назар Чернявський має великий досвід супроводу найскладніших фінансових проєктів. Безумовно, відмінний клієнтський сервіс та професіоналізм».

Комерційне, корпоративне право та M&A (Tier 1): Працюють як ділові партнери, доступні цілодобово та пропонують креативні рішення». «Команда практики надзвичайно висококваліфікована. Без затримок надають чудові консультативні послуги та зворотний зв’язок. З ними можна зв’язатися 24/7».

Конкурентне право (Tier 1): «Sayenko Kharenko є провідною фірмою у сфері конкурентного права. Консультації, які вони надають, завжди мають практичне застосування, а також у фірми чудові зв’язки з органами влади. Вони допомагали навіть у дуже складних ситуаціях. Працювати з ними — справжнє задоволення».

Вирішення судових спорів (Tier 1): «Команда надає високоякісні послуги на всіх рівнях. Має значні локальні зв’язки, володіє великим досвідом та відмінною експертизою». «Олександр Друг надзвичайно оперативно реагує на запити та надає дуже цінні стратегічні поради».

Міжнародна торгівля (Tier 1): «Найпрофесійніша команда практики міжнародної торгівлі в Україні». «Анжела Махінова очолює команду з винятковим знанням теми та практичним досвідом».

Управління приватним капіталом (Tier 1): «Аліна Плющ та Дмитро Рябікін — висококваліфіковані юристи. Дмитро завжди на зв’язку та готовий відповісти на будь-які запитання щодо проєкту, достатньо одного телефонного дзвінка. Водночас, під керівництвом Аліни проєкт рухається вперед без перешкод. Команда надає повний спектр послуг високої якості, і ми будемо раді співпрацювати з ними в наступних проєктах».

Кримінально-правовий захист (Tier 1): «Ми цінуємо високий рівень експертизи команди та її готовність реагувати оперативно. Вона дуже старанна та професійна». «Команда під керівництвом партнера Сергія Смірнова завжди на зв’язку з клієнтами та пропонує їм найкращі рішення.».

Оподаткування (Tier 1): «Команда відповідально та зі взаєморозуміння підходить до справи. Крім того, володіє важливими робочими  контактами». «Віталій Оджиковський продемонстрував індивідуальний підхід до нашого проєкту, вміння швидко адаптуватися в нестандартних ситуаціях та високий рівень компетентності у своїй сфері».

Трудове право (Tier 2): «Sayenko Kharenko надає чіткі та своєчасні консультації належної якості. Юристи фірми володіють актуальною локальною експертизою. Я користувався корпоративними послугами фірми, такими як внесення змін до статуту, рішення акціонерів та реєстрація кінцевого бенефіціарного власника».

Інтелектуальна власність (Tier 2): «Ярослав Огнев’юк — унікальний юрист, який розробляє детальні та досконалі судові стратегії з урахуванням багатьох факторів. Він знає як ефективно консультувати й переконувати наших внутрішніх керівників». «Команда надає швидкі та прагматичні поради».

Офіційні постачальники послуг