Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko оголошує про підвищення Олексія Колтка та Олега Климчука до партнерів

Цьогоріч Sayenko Kharenko святкує своє 20-річчя. За ці роки фірма встигла затвердити свої провідні позиції на ринку України, щоразу піднімаючи рівень надання послуг. Насамперед, такий успіх став можливий завдяки професіоналізму і відданості наших фахівців, які протягом багатьох років допомагають клієнтам у реалізації найбільш складних, комплексних та амбітних проєктів.

Ми пишаємося, що навіть у важкий період війни, наші колеги продовжують професійне зростання. Підвищення Олексія Колтка та Олега Климчука до партнерів – це визнання їхніх особистих досягнень та ще один важливий крок у розвитку фірми.

Олексій Колток спеціалізується на комплексному захисті клієнтів у складних судових процесах в усіх сферах бізнесу. За 20 років юридичної практики він представляв національних та міжнародних клієнтів в українських судах, захищаючи їхні інтереси в господарських спорах, корпоративних конфліктах, спорах із державними та контролюючими органами, з питань нерухомості та будівництва, урегулювання заборгованості, банкрутства тощо. Також він має значний досвід позасудового врегулювання конфліктів, включно з консультуванням щодо захисту власності, укладання мирових угод та переговорів.

Професіоналізм Олексія неодноразово був визнаний міжнародними рейтингами, зокрема, за останній рік Олексій був рекомендований у сфері вирішення судових спорів міжнародним дослідженням Chambers Europe 2023 та Chambers Global 2023.

Олег Климчук зосереджується на проєктах у сфері інтелектуальної власності, медіа та технологій. Професійні інтереси Олега також включають допомогу клієнтам у рекламних та маркетингових проєктах, набуття та захист прав на об’єкти інтелектуальної власності, захист даних та супровід угод у технологічному секторі.

Високий рівень експертизи підтверджується багатьма міжнародними рейтингами. Так у 2023 році Олега визнано одним із провідних фахівців за версією World Trademark Review 1000 у бронзовій лізі.

«У новітній історії України, термін двадцять років – це дуже багато. І ми пишаємося тим, що протягом цього періоду Sayenko Kharenko незмінно демонструвала професіоналізм і досягла вершин юридичного ринку. Водначас, ми не розглядаємо це кульмінацією нашого шляху, а ймовірніше як можливість поширювати наші ідеї назовні та формувати ще кращі ринкові практики та стандарти.

Варто зазначити, що наші нові партнери обрали саме Sayenko Kharenko  як платформу для подальшого професійного зростання та особистісного розвитку. Протягом нашої довгої та плідної співпраці, Олексій та Олег проявили себе як безцінні командні гравці, які успішно реалізують свої амбіції разом із фірмою.

Я впевнений, що попереду нас чекає ще більше викликів, але з такою чудовою командою цей шлях завжди залишатиметься яскравим та результативним. Надання Олексію та Олегу партнерського статусу є еволюційним етапом нашого зростання, і я переконаний, що це дасть нам додаткову стійкість та динамічність, зміцнивши провідні позиції Sayenko Kharenko на українському ринку», – прокоментував Назар Чернявський, партнер Sayenko Kharenko.

Ми вітаємо Олексія Колтка та Олега Климчука з нещодавнім підвищенням і бажаємо їм успіхів у реалізації своїх амбіцій та досягненні нових висот разом з усіма іншими партнерами фірми!

Офіційні постачальники послуг